2.8 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

FOTO/VIDEO: Trei femei au făcut atac de panică în urma unui accident!

Un accident de circulație a băgat trei femei în sperieți. Totul s-a petrecut în urmă cu câteva minute pe General Grigore Bălan, în municipiul Bistrița.

Două mașini s-au tamponat în urmă cu puțin timp în municipiul Bistrița, pe strada General Grigore Bălan. Accidentul nu a fost unul grav, fiind vorba despre nerespectarea distanței regulamentare, lucru urmat de o ușoară tamponare.

Totuși, trei femei care se aflau în cele două mașini s-au speriat foarte tare și au suferit atacuri de panică. Una dintre ele a fost și rănită.

„La locul accidentului, echipajul SAJ Bistrița-Năsăud a găsit trei victime: o femeie de aproximativ 60 de ani, conștientă, stabilă hemodinamic, cu un atac de panică, un traumatism toracic și unul cranian, și alte două victime – femei – în jur de 40 de ani, conștiente, stabile, cu atac de panică”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

Femeia care a provocat accidentul este din Telciu și are 35 de ani, iar șoferița taximetrului este din Bistrița și are 55 de ani. Niciuna nu a consumat alcool.

[arve url=”https://youtu.be/x_a7c-Lzn8c” /]

Două dintre victime au fost preluate de ambulanță. În mașina din spate se afla și un bebeluș care, din fericire, nu a fost rănit.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....