26.5 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

FOTO/VIDEO – Un adolescent a fost luat la bătaie, la școală, de doi colegi, din cauza unei fete. Agresorii sunt cercetați penal

O adolescentă de la Liceul Tehnologic din Feldru a creat pasiuni atât de mari printre colegi, încât, în această dimineață doi elevi din clasa a X-a au luat la bătaie un coleg din clasa a XI-a. Acesta a ajuns la spital.

Incidentul s-a produs în această dimineață, chiar în prima pauză, într-o sală de clasă de la Liceul Tehnologic din Feldru. Potrivit directorului Călin Sbârciu, un elev de clasa a XI-a a fost agresat de doi colegi mai mici, din clasa a X-a, de la același liceu.

Adolescentul a fost lovit de cei doi colegi cu pumnii, s-a speriat și a sunat la 112. Un echipaj medical i-a acordat adolescentului de 17 ani primele îngrijiri medicale la fața locului, după care l-a transportat la Spitalul Orășenesc Năsăud. În urma bătăii, elevul nu a fost rănit grav.

Se pare că tot scandalul a pornit de la o fată, care învață în același liceu. Conflictul dintre cei trei elevi este unul mai vechi, spun surse din cadrul școlii.

„Le vom chema părinții la școală, prezentăm cazul în comisia de disciplină. Nu se poate așa ceva. Vom lua măsurile care se impun”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro directorul școlii, Călin Sbârciu.

Elevii bătăuși s-ar putea alege cu scăderea notei la purtare sau chiar cu exmatricularea. Directorul școlii, Călin Sbârciu spune că cei doi elevi nu sunt copii problemă, acesta fiind primul incident de acest fel în care sunt implicați.

Întrucât incidentul a fost sesizat prin 112, poliția a deschis o anchetă, cei doi elevi bătăuși fiind cercetați penal.

„Am fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că un elev de 17 ani ar fi fost lovit de alți doi colegi. Tânărul de 17 ani a fost transportat la Spitalul Orășenesc din Năsăud. În cauză s-a întocmit dosar penal de către polițiștii din cadrul Secției 6, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

UPDATE:

Bătaia a avut loc într-o sală, unde o clasă de a IX –a se pregătea să înceapă orele. Aceasta a fost posibilă, după ce profesorul care trebuia să susțină ora a întârziat. Se pare că loviturile nu s-au întins pe mai mult de câteva minute.

Potrivit medicului care l-a îngrijit pe băiat, acesta s-a ales cu mandibula fracturată, după ce a primit, cel mai probabil, mai mulți pumni în zona feței. Acestuia i s-a prescris un tratament și a fost lăsat acasă, întrucât nu se impune intervenție chirurgicală.

Mai multe despre acest incident, puteți afla urmărind materialul video de mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=GFJRHpThlSw” /]

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...