8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

FOTO/VIDEO: Un bărbat și o femeie, prinși în flagrant cu 6 kg de cannabis

Polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant a două persoane bănuite de trafic de droguri. Mașina în care se aflau cei doi a fost oprită în trafic. În interior, polițiștii au găsit 6 kg de cannabis. AFLĂ detalii:

Sâmbătă, polițiștii au oprit în trafic un autoturism în care se aflau o femeie, de 35 de ani și un bărbat, de 37 de ani, ambii din Șieu Măgheruș.

În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate s-a găsit un bagaj în care se aflau 12 pachete vidate ce conțineau o substanța vegetală de culoare verde.

„În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 6 kg. de canabis. Cele două persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, pentru audieri. Procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, care este cercetat pentru trafic de droguri de risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de risc. Ulterior, la data de 26 ianuarie a.c., Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Se pare că bărbatul de 37 de ani, T.A., a ajutat o persoană neidentificată până la acest moment, să introducă în România, prin intermediul unei firme de transport din Bistrița, o cantitate însemnată de cannabis (expediată din Spania).

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=9WvggIpQ6F0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: