21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO/VIDEO – Un drum național este inundat și două trenuri au întârziere în urma ploilor

Drumul Național 17D este inundat pe câțiva zeci de metri pe raza comunelor Feldru și Ilva Mică. Tot din cauza inundațiilor, două trenuri vor avea întârzieri. Trenul care leagă Ilva Mică de Dej este încă blocat pe calea ferată, un accelerat urmând să preia călătorii.

Zeci de metri din Drumul Național 17D au fost inundați, pe raza comunelor Feldru și Ilva Mică. Se pare că pe raza comunei Feldru doar una dintre benzile de circulație este practicabilă. Un echipaj al poliției se află în zonă și dirijează șoferii.

Afectată de ploaia de azi a fost și calea ferată, două trenuri având deja întârzieri. Trenul care leagă Ilva Mică de Dej este și acum blocat pe calea ferată, un accelerat urmând să preia călătorii și să-i ducă la destinație.

Potrivit Comitetului pentru Situații de Urgență, în zonă intervine Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, cu două buldoexcavatoare.

„Circulația pe DN17D se desfășoară pe o banda de mers, polițiștii asigură măsuri de fluidizare a traficului. Aluviuni au ajuns și pe DN17D pe raza localității Ilva Mică. Intervine CLSU cu mijloace tehnice”, informează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: