25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO – Un drum național este inundat și două trenuri au întârziere în urma ploilor

Drumul Național 17D este inundat pe câțiva zeci de metri pe raza comunelor Feldru și Ilva Mică. Tot din cauza inundațiilor, două trenuri vor avea întârzieri. Trenul care leagă Ilva Mică de Dej este încă blocat pe calea ferată, un accelerat urmând să preia călătorii.

Zeci de metri din Drumul Național 17D au fost inundați, pe raza comunelor Feldru și Ilva Mică. Se pare că pe raza comunei Feldru doar una dintre benzile de circulație este practicabilă. Un echipaj al poliției se află în zonă și dirijează șoferii.

Afectată de ploaia de azi a fost și calea ferată, două trenuri având deja întârzieri. Trenul care leagă Ilva Mică de Dej este și acum blocat pe calea ferată, un accelerat urmând să preia călătorii și să-i ducă la destinație.

Potrivit Comitetului pentru Situații de Urgență, în zonă intervine Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, cu două buldoexcavatoare.

„Circulația pe DN17D se desfășoară pe o banda de mers, polițiștii asigură măsuri de fluidizare a traficului. Aluviuni au ajuns și pe DN17D pe raza localității Ilva Mică. Intervine CLSU cu mijloace tehnice”, informează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...