20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO/VIDEO – Un invitat de onoare, azi, la Bistrița. Cum puteți scrie și voi istorie, contribuind la însănătoșirea lui

A fost o întâlnire cu totul specială astăzi, în centrul orașului, la Târgul de bunătăți Produs în Bistrița-Năsăud. Robert Gira băiatul de doar 13 ani din Năsăud care suferă de tetrapareză spastică – a venit la Bistrița. Aveți și voi onoarea să scrieți istorie, contribuind la însănătoșirea lui:

Lângă Biserica Evanghelică din Bistrița aveți încă șanse să descoperiți o mulțime de bunătăți marca Produs în Bistrița-Năsăud! A fost o ediție specială, dedicată lui Robert Gira, băiețelul de 13 ani din Năsăud care s-a născut cu tetrapareză spastică.

Este țintuit la pat, își poate mișca mâinile, dar nu se poate deplasa singur. Este băiatul care ne-a emoționat cu un calcul atât de simplu: „Dacă 10.000 de suflete ar dona doar 18 lei pentru cauza mea, aș putea fi salvat. Aș putea fi un copil normal, un copil care ar putea zâmbi, ar putea face primii pași după 13 ani de grea suferință, atât fizică cât și sufletească…

Astăzi, sâmbătă, 8 august 2020, Robert Gira a fost invitatul de onoare la Târgul Produs în Bistrița-Năsăud. A povestit cu toți cei interesați și impresionați de povestea lui. Și a transmis optimism cu zâmbetul său încrezător în puterea noastră de mobilizare.

Până în 13 august, cei 50.000 de dolari trebuie trimiși în contul spitalului. Dacă nu ați ajuns astăzi la piața locală organizată de Produs în Bistrița-Năsăud, aveți încă o șansă de a da o mână de ajutor:

A fost deschis un cont pe numele mamei lui Robert – Cristina Gira – în care puteți dona și voi o sumă cât de mică.

  • Banca Raiffeisen:  Cont RON – RO32RZBR0000060021668356
  • Cont EURO – RO97RZBR0000060019768605
  • Cont USD – RO62RZBR0000060021486911
  • COD SWIFT – RZBRROBU

Până spre orele prânzului, în jurul Bisericii Evanghelice, aveți încă șansa de a găsi o mulțime de bunătăți și minunății marca Produs în Bistrița-Năsăud. Pâine pe varză, plăcinte ca la Prislop, cornulețe și cozonaci copți pe foc de lemn, în Cuptorul de altădată al Savetei Ban. Specialități din păstrăv de la Nina Rus sau legume proaspete de Dumitra și Monor, de la fermele lui Florentin Bodiu și Ioan Simionca. 

Amatorii de brânzeturi tradiționale se pot delecta cu rețetele din lapte de oaie și vacă, de la Stâna lui Grigore Creța, de la poale de Călimani. Găsiți aici și fructe de munte parfumate, dulcețuri, siropuri și diverse sortimente de zacuscă din Pasul Tihuța, de la Gridama Fruct Montan. Sau uleiuri presate la rece de floarea soarelui, dovleac și nucă, de la Dinu Pleșa din Dipșa.

Vă stau la dispoziție și produsele apicole esențiale pentru sănătate sau creațiile unicat de la Elfiarmaroc, Adrian Puțura, Lidia TironVictoria Colța sau Elena Pașca.

Cumpărați cu încredere. O parte dintre banii obținuți azi din vânzarea produselor vor ajunge la Robert Gira…!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!