15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

FOTO/VIDEO –– Weekend Relax: Invitație la PESCUIT…!

Weekend relax… prelungit, în aceste zile, și la pescuit…! Mi-am propus două lucruri: să vă surprind distrându-vă, simțindu-vă  b i n e,  și oferindu-vă, dacă voi putea și niscaiva sugestii de loisir. Meritați! O spun din inimă!

În același timp, vreau să le dăm cu tifla celor mai comozi dintre noi și să-i invităm să iasă din casă, din apartament.

Vă rog să renunțați la canapeluța din fața televizorului! Luați-o pe doamna, domnișoara, copiii, părinții, cățelul, sau pisica, ori papagalul și… haideți, de pildă, cu mașina, la maximum 10 minute distanță, de oraș, în acest colț de rai, pe lângă calea ferată din Sărata, la o baltă cu pește, o adevărată oază de liniște și aer curat. Acces rapid, ușor și se prinde și crap sau caras, numai bun de făcut la grătar. Vă adresez așadar o invitație directă la PESCUIT. Și ce pescuit! Sunt capturi de la 3 la 5 kg în sus!

Nu vă mai zic nimic, priviți, ascultați, sfătuiți-vă și în zilele următoare faceți o probă. Cred că o să-mi mulțumiți… Nu promit marea cu sarea, se prinde pește mare, dar pescuitul este unul sportiv, nu „industrial”. L-am prins, am făcut eventual poză, l-am pupat și l-am eliberat în lac, cu toată dragostea, să se mai bucure și alt pescar de el.

Desigur un exemplar, dacă nu e reproducător se poate păstra socotindu-se în funcție de cuantumul taxei plătite, 40 lei/zi, sau 20 lei/6 ore… Dar relaxarea în aer curat, în natură, face cât zece mii de pești!

Lacul de pescuit de la Sărata – 1

[arve url=”https://youtu.be/YHwSY6nnZZQ” /]

Lacul de pescuit de la Sărata  2 –  pescarul sportiv Rus

[arve url=”https://youtu.be/7eqNSTG8mKs” /]

Lacul de pescuit de la Sărata  3 –  pescarul sportiv Tinu

[arve url=”https://youtu.be/qKJpI0rIOc8″ /]

Lacul de pescuit de la Sărata  4 –  prima captură mai interesantă

[arve url=”https://youtu.be/mLjB3thCUHY” /]

Lacul de pescuit de la Sărata  5 –  pe Insulă

[arve url=”https://youtu.be/7DDSHV0njxU” /]

Le mulțumesc pentru concursul dat foștilor mei elevi din Bistrița, Sărata și Șieu Măgheruș. Odihnă plăcută în continuare…!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: