27.3 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

FOTO/VIDEO: Zeci de copii au luat cu asalt trenulețul Thomas. Cursele sunt gratuite

Încă de la ora 10.00, trenulețul Thomas a fost luat cu asalt de copii. Au fost primele curse pe traseul care ajunge până în apropierea hotelului Metropolis. „Această investiție făcută de Primăria Bistrița este destinată copiilor de vârstă mică, iar cursele sunt gratuite”.

Pe lângă trambulina instalată și extinderea locului de joacă din parcul Regele Mihai I al României – și acest trenuleț cred că îi bucură pe copii. Acesta este principalul motiv pentru care investim în lucruri care să fie altfel. Oamenii s-au săturat de monotonie și aici mă refer în primul rând la părinți…”, a spus primarul Ioan Turc. 

Primarul Ioan Turc anunța încă din ianuarie că în acest an se va achiziționa un trenuleț electric pentru copii.

Municipalitatea a organizat o licitație publică în acest sens, spre finalul lunii martie. A alocat pentru trenuleț aproximativ 40.000 de euro. Acesta este format dintr-o locomotivă și două mini-vagoane acoperite sau descoperite.

Trenulețul este electric și este dotat cu baterii pe bază de litiu. Va avea o autonomie de 50 de kilometri.

Este un trenuleț albastru, a fost deja botezat „trenulețul Thomas”, după un celebru desen animat și va avea o viteză minimă de 5 km/h.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...