6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

FOTO/VIDEO: Zeci de copii s-au distrat ieri, pe Pârtia Cocoș, la Memorialul Ticu Șteff

S-au împărțit diplome, cupe și medalii strălucitoare ieri, pe Pârtia Cocoș. Aici s-a desfășurat cea de-a treia ediție a „Memorialului Ticu Șteff”! Peste 70 de copii s-au înscris în competiție: „Este un semnal extraordinar care ne demonstrează faptul că acest sport este căutat și apreciat de bistrițeni…”

Distracție și veselie din plin, ieri, pe Pârtia Cocoș – animată de zeci de copii pasionați de schi. Aici s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Memorialului Ticu Șteff – organizată de Asociația Pro Universitaria Bistrița și Asociația Ticu Șteff – Pro Schi Alpin.

În sprijinul organizatorilor a sărit și Primăria Bistrița: „Implicarea și ajutorul personalului de la pârtie și de la Primăria Bistrița în Memorialul Ticu Șteff au fost de excepție. Ne-am bucurat, de asemenea că s-au înscris peste 70 de copii, de la cele 4-5 școli de schi din Bistrița-Năsăud. Este un semnal extraordinar care ne demonstrează faptul că acest sport este căutat și apreciat de bistrițeni, dar și că are un viitor în zonă…”, a mărturisit profesorul Horea Ștefănescu de la Universitatea Babeș-Bolyai Extensia Bistrița.

Evenimentul a fost organizat în memoria reputatului și îndrăgitului profesorul de schi Dumitru Șteff, care a trecut la cele veșnice în septembrie 2018.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fioan.baca%2Fvideos%2F4013999785298455%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:314″ loop=”no” muted=”no” /]

În memoria profesorului Ticu Șteff – la Bistrița s-a organizat ieri pentru a treia oară „Memorialul Ticu Șteff”.

Pentru noi este o sărbătoare… Am schiat pe Pârtia Cocoș cu gândul la trecut și cu privirea către viitor! Ticu, poți să fii mândru, ceea ce ai început tu la Bistrița nu s-a terminat, povestea merge mai departe. Suntem optimiști și avem motive să credem că Bistrița va mai fi reprezentată la schi alpin în competiții de renume, pentru că avem copii talentați și antrenori tineri și entuziaști. Asociația Ticu Steff Pro Schi Alpin are brațele deschise pentru oricine simte că vrea să facă parte dintr-un proiect frumos și ambițios și să susțină schiul alpin de performanță la Bistrița!”, au transmis cei de la Asociația Ticu Steff Pro Schi Alpin.

Iată care sunt copiii care au obținut cupe și medalii la Memorialul Ticu Șteff:

Categoria de copii 2014 și mai mici

  • Fete: Locul 1 – Ștefania Popa, Locul 2 – Maia Mureșan, Locul 3 – Lea Timon
  • Băieți: Locul 1 Victor Vieriu, Locul 2 Mihai Toderic, Locul 3 Patric Bălan

Categoria 2010-2011

  • Băieți: Locul 1 – Andrei Burzo, Locul 2 – Codrin Călăuz, Locul 3 – Aiden Pop-Buia
  • Fete: Locul 1 Ilinca Păcurar, Locul 2 – Maia Buzan, Locul 3 – Irina Frand

Categoria 2012-2013

  • Fete: Locul 1 – Miruna Pop, Locul 2 – Iris Bălan, Locul 3 – Ilinca Antoneac
  • Băieți: Locul 1 – Andrei Moldovan, Locul 2 – David Mureșan, Locul 3 – Robert Ganea

Categoria 2008 – 2009

  • Fete:  Locul 1 Hanna Moldovan, Locul 2 – Daniela Szabo, Locul 3 – Tea Ștefănescu
  • Băieți: Locul 1 Victor Cioarec, Locul 2 – Daviod Man, Locul 3 Cornel Corniș

Organizatorii au făcut și ei o demonstrație de schi, într-o categorie în afara competiției în care au intrat schiorii din fosta grupa de performanță.

Pe primul loc s-a clasat aici Andrei Vieriu, care a parcurs cei peste 300 de metri ai pârtiei în timpul record de 30 de secunde și 90 de sutimi. Pe locul 2 s-a clasat Vasile Chiș, iar pe locul 3 – Angelo Bude.

Foto & Video @ Ioan Bâca

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...