7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

FRUMOS: Din ce-au primit, pompierii au dat mai departe copiilor nevoiași

Dar din dar se face rai! Iar pompierii bistrițeni au decis să dea mai departe, din ceea ce au primit. Așa că au dus daruri la patru organizații care au grijă de copiii nevoiași sau persoanele cu nevoi speciale.

Se spune că „E mai mare fericirea să dai, decât să primești!” Iar pompierii bistrițeni au avut ocazia să le experimenteze pe ambele.

De-a lungul anilor, au primit donații din Elveția.

În ultimii ani, am primit de la partenerii din Elveția mai multe materiale și accesorii, atât de necesare pompierilor, dar și alte materiale folositoare în gestionare situațiilor de urgență”, au explicat reprezentanții ISU BN.

Dacă au văzut că au primit, au decis să dea și ei mai departe. Așa că au donat din bunurile primite în patru locuri unde sunt copii nevoiași sau persoane cu nevoi speciale.

Din donațiile primite recent, pompierii militari bistrițeni au donat mai departe 56 de paturi, inclusiv saltele, pentru copiii îngrijiți de măicuțele de la Mănăstirea Piatra Fântânele (21), dar și pentru Asociațiile / Fundațiile „Bastya” (5), „Posibilitas” (12), Bethesda & Floricica (18), organizații nonprofit care se ocupă de îngrijirea copiilor instituționalizați sau a persoanelor cu nevoi speciale”, au mai explicat pompierii bistrițeni.

La urma urmei, DAR DIN DAR SE FACE RAI!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...