11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

FRUMOS! Un bistrițean stabilit în Spania, Moș Nicolae pentru 300 de copii nevoiași! Și asta nu e tot:

Teo s-a născut în satul Coșbuc. A plecat în Spania să-și facă un rost în viață și a reușit să se realizeze, așa cum puțini poate reușesc într-o țară străină. Anul acesta, s-a transformat în Moș Nicolae pentru 300 de copii din județul nostru. Iar ceea ce are în plan, pentru viitor, alături de alți oameni cu inimă mare, e ceva ce mulți așteaptă:

Teo Vasil are 40 de ani. S-a născut în satul Coșbuc și a fost cunoscut printre sportivii generației sale, fiind atlet. A luat drumul străinătății, acum aproape 20 de ani, dorind să se realizeze în viață.

Deși a ajuns în Spania cu doar 10 euro în buzunar, s-a zbătut și a reușit. Este acum patronul firmei Sălăuța S.L din Madrid, un dezvoltator de succes în domeniul imobiliar.

Și chiar dacă a ajuns sus, nu a uitat de unde a pornit. Așa că anul acesta „a îmbrăcat haina de Moș Nicolae” pentru 300 de copii și bunici.

M-a sunat și mi-a spus ce vrea să facă. A trimis banii și am cumpărat 300 de pachete pe care le-am împărțit de Moș Nicolae mai multor copii din județ. Și unor bunici. El a venit cu ideea și i-au fost complici frații lui: Bogdan și Luca, dar și Gabriel Bumbu, Simona Zinveli, Grațiela Gerkens – patroana firmei Italy 360 și un neamț ce deține posturi de televiziune în Germania și Ungaria, dar care a dorit să-și păstreze anonimatul”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro Călin Farcaș, prieten și „spiriduș” al lui Moș Nicolae – Teo Vasil.

Cele 300 de pachete au ajuns la Mănăstirea Podul Coșnei, Azilul de bătrâni din Nușeni, Azilul de bătrâni din Maieru, Centrul pentru Protecția Copilului din Năsăud, Centrul pentru Protecția Copilului din Bistrița, Școala din Coșbuc și Grupul Școlar Telciu, dar și la alte cazuri de familii nevoiașe.

Dar acesta e doar primul pas pe care dorește Teo să-l facă pentru a ajuta comunitatea din care a plecat.

Visul nostru, pe lângă faptul că o să susținem constant familiile cu probleme, este să realizăm o clinică pentru copiii bolnavi de cancer, în special cei cu leucemie. Grațiela și patronul din Germania, ei doresc să finanțeze un ONG pentru ridicarea unui astfel de centru, atât de necesar la noi în județ. Ei vor pune banii și chiar speră ca în primăvară să poată începe construcția”, a mai explicat Călin Farcaș.

Moș Nicolae și o parte din echipa sa, cei ce au cadorisit cei 300 de copii și bunici și care doresc să deschidă centrul pentru copiii cu leucemie:

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...