18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Gabriel Lazany: Prima problemă pe care mi-au ridicat-o oamenii din Slătinița – NU au o capelă

Invitat la emisiunea Bistrițeanul LIVE, Gabriel Lazany, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița și candidatul PSD la Primăria Bistrița, a declarat că recent a făcut o vizită în cartierul Slătinița, iar prima problemă pe care i-au ridicat-o oamenii a fost faptul că nu au o capelă unde să-i ducă pe cei care se sting din viață.

În perioada următoare o să am deplasări în toate cartierele municipiului Bistrița. O să discut cu oamenii, o să văd problemele fiecărei zone. Pe lângă problemele orașului, fiecare cartier are probleme”, a explicat Gabriel Lazany.

Acesta a mai spus că recent a făcut o vizită în cartierul Slătinița, iar prima problemă pe care i-au ridicat-o oamenii a fost faptul că nu au o capelă.

Am fost la Slătinița. Nici administrația Crețu și nici actuala administrație nu le-a rezolvat problemele. Toată lumea: Slătinița nu are apă, Slătinița nu are asta. Când m-am întâlnit cu oamenii, știți care a fost prima problemă pe care au ridicat-o? Nu a fost că nu au apă…”Știți, domnule Lazany, că noi nu avem o capelă?”.

Sunt lucruri minore pentru o primărie. Sunt nesemnificative. Dar sunt lucruri care îți aduc prea puține voturi și nu contează. Trebuie să schimbăm ceva în orașul acesta, să schimbăm mentalitatea”, a completat Gabriel Lazany.

Întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII


  1. A fost ușor să administrați S.J. având în spate un personaj ca R.M.
    Asta nu înseamnă că sunteți un bun administrator, asta este „lucru în echipă”.
    Grijă mare, la primărie treburile stau altfel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!