20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Garda de Mediu a găsit trei depozite ilegale de gunoaie la Ghinda. Primăria Bistrița, obligată să curețe

Garda da Mediu a găsit trei depozite ilegale de deșeuri în localitatea componentă Ghinda. Întrucât aceasta ține de municipiul Bistrița, Primăria trebuie să rezolve problema.

În urma unei sesizări făcute de Ion Lucian Petraș, Garda de Mediu a dat peste trei depozite ilegale de deșeuri în localitatea Ghinda.

„Referitor la petiția cu nr 107, vă transmitem că în urma verificărilor efectuate în data de 11.05.2021 în localitatea Ghinda, localitate componentă a Municipiului Bistrița, s-au identificat depozitele de deșeuri neconforme, precizate de dumneavoastră.”, se arată în răspunsul primit de cel care a sesizat problema.

Garda de Mediu a cerut Primăriei Bistrița să desființeze depozitele ilegale. De asemenea a cerut să interzică depozitarea altor deșeuri acolo. Odată rezolvate aceste lucruri, Primăria Bistrița trebuie să facă poze și să le trimită Gărzii de Mediu.

Foto: Arhivă

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Pana le gaseste Garda pe cele peste 4.000 depozite ilegale de gunoaie din BN vine peste noi A DOUA VENIRE ! Deci daca doresc domnii sa se grabeasca trebuie doar sa il caute pe activistul CRISTIAN TETCU care le are pe o aplicatie a sa facuta de el si prin GPS le da mura-n gura toate coordonatele. NO !…… IGHEN ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...