-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Garda de Mediu a găsit trei depozite ilegale de gunoaie la Ghinda. Primăria Bistrița, obligată să curețe

Garda da Mediu a găsit trei depozite ilegale de deșeuri în localitatea componentă Ghinda. Întrucât aceasta ține de municipiul Bistrița, Primăria trebuie să rezolve problema.

În urma unei sesizări făcute de Ion Lucian Petraș, Garda de Mediu a dat peste trei depozite ilegale de deșeuri în localitatea Ghinda.

„Referitor la petiția cu nr 107, vă transmitem că în urma verificărilor efectuate în data de 11.05.2021 în localitatea Ghinda, localitate componentă a Municipiului Bistrița, s-au identificat depozitele de deșeuri neconforme, precizate de dumneavoastră.”, se arată în răspunsul primit de cel care a sesizat problema.

Garda de Mediu a cerut Primăriei Bistrița să desființeze depozitele ilegale. De asemenea a cerut să interzică depozitarea altor deșeuri acolo. Odată rezolvate aceste lucruri, Primăria Bistrița trebuie să facă poze și să le trimită Gărzii de Mediu.

Foto: Arhivă

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Pana le gaseste Garda pe cele peste 4.000 depozite ilegale de gunoaie din BN vine peste noi A DOUA VENIRE ! Deci daca doresc domnii sa se grabeasca trebuie doar sa il caute pe activistul CRISTIAN TETCU care le are pe o aplicatie a sa facuta de el si prin GPS le da mura-n gura toate coordonatele. NO !…… IGHEN ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...