12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

FOTBAL: Gloria pierde la scor minim cu Satu Mare! Rămâne, în schimb, pe podium

Fotbaliștii de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au pierdut meciul cu una dintre concurentele pentru titlul seriei 10 din Liga 3, Olimpia Satu Mare.

Din păcate pentru bistrițeni, Olimpia Satu Mare a fost mai tare astăzi. Meciul a început la ora 14:00 pe Stadionul Daniel Prodan din localitate.

Deplasarea a fost una grea pentru băieții lui Falub. Au întâlnit o nucă tare din Liga 3, seria 10, care s-a dovedit mai bună în meciul jucat în deplasare pentru bistrițeni. Satu Mare i-a învins la scor minim, 1-0, după ce la pauză scorul era egal, 0-0.

Bistrițenii au avut o serie foarte bună în campionat, cu nouă rezultate pozitive, adică fără înfrângere timp de nouă etape. Următorul meci e alt test al Gloriei dacă poate rămâne pe podium, cu FC Bihor, programat pe 2 decembrie, în fața propriilor suporteri.

Gloria se poziționează pe al doilea loc în clasament, pe prima poziție fiind Bihorul (31 de puncte), iar pe 3 Satu Mare, la egalitate de puncte cu Bistrița (29).

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....