10.1 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Grupul TeraPlast întărește echipa managerială prin numirea unui director de dezvoltare

Grupul TeraPlast anunță extinderea echipei manageriale prin numirea ca director de dezvoltare a lui Laszlo Vajda. Noul director își va începe activitatea în luna decembrie și va coordona strategiile de dezvoltare pentru toate companiile din cadrul Grupului. Ultima poziție ocupată de Vajda a fost cea de Country Manager pentru România și Ungaria pentru Grupul Pipelife.

Completarea responsabilităților executive cu o poziție dedicată dezvoltării vine ca urmare a obiectivelor de creștere a portofoliului de business-uri și produse pentru capitalizarea noilor oportunități din piață.

Prin cooptarea lui Laszlo Vajda, Grupul TeraPlast va beneficia de vasta experiență dobândită de acesta pe piețele externe și în domeniul procesării polimerilor.

Laszlo Vajda are peste 20 de ani de experiență în domeniu.

Diversele poziții ierarhice ocupate în carieră îl fac un fin cunoscător al proceselor de producție și în același timp un strateg capabil.

„Business-ul este judecat prin prisma cifrelor raportate. În spatele cifrelor, însă, se află oamenii, ideile și puterea lor de muncă. Ei sunt cei care generează idei și le transformă în profit pentru acționari. De când ne-am asumat obiectivul de a avea o creștere de două cifre pe an, a devenit evidentă necesitatea unei poziții de Director de Dezvoltare.

Laci este în primul rând un profesionist care vine dintr-o organizație globală și va fi un atu important în dezvoltarea Grupului. Vine cu o experiență care o va completa pe a noastră. La nivel de Grup cultivăm performanța colegilor noștri fie prin promovarea internă, fie prin recrutarea externă a unor specialiști bine ancorați în piață, care au aceleași valori ca noi.

Viziunea și capacitatea de adaptare ale echipei noastre au făcut Grupul TeraPlast jucătorul regional puternic care este astăzi”,  a afirmat Alexandru Stânean, directorul general al Grupului TeraPlast.

Vajda a fost ”cu ochii” pe Teraplast și înainte

”Ca actor în această piață în ultimii 15 ani, am urmărit evoluția TeraPlast, creșterea sustenabilă și dinamismul care au făcut Grupul să fie ceea ce este astăzi. Pentru oricine, din această industrie și nu numai, reprezintă un model de dezvoltare durabilă și ar trebui luat ca exemplu!” a declarat Laszlo Vajda. 

„Împărtășesc în întregime filosofia care domină organizația și din această perspectivă integrarea în cadrul echipei este ușoară. Prin urmare, suntem pe aceeași lungime de undă, avem perspective armonizate, iar acesta este punctul ideal de pornire pentru a lucra împreună în arii cheie pe strategii care să asigure Grupului evoluția și îmbunătățirea continuă a performanțelor. Avem o agendă încărcată; TeraPlast vrea să fie model de dezvoltare sustenabilă, pentru România și nu numai, iar strategia noastră se concentrează pe reciclare, utilizarea eficientă a resurselor și integrarea în modelul de business a tuturor valorilor de sustenabilitate: mediu, social și guvernanță” a adăugat Vajda.

De-a lungul timpului, Laszlo Vajda a fost responsabil de:

  • procese de producție
  • supervizarea investițiilor
  • eficientizarea fluxurilor tehnice și de producție
  • dezvoltarea de produse și managementul calității.

Totodată, a căpătat experiență strategică din poziția de director general, coordonând în ultimii ani activitatea din România și Ungaria a Grupului Pipelife.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.