-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Grupul TeraPlast întărește echipa managerială prin numirea unui director de dezvoltare

Grupul TeraPlast anunță extinderea echipei manageriale prin numirea ca director de dezvoltare a lui Laszlo Vajda. Noul director își va începe activitatea în luna decembrie și va coordona strategiile de dezvoltare pentru toate companiile din cadrul Grupului. Ultima poziție ocupată de Vajda a fost cea de Country Manager pentru România și Ungaria pentru Grupul Pipelife.

Completarea responsabilităților executive cu o poziție dedicată dezvoltării vine ca urmare a obiectivelor de creștere a portofoliului de business-uri și produse pentru capitalizarea noilor oportunități din piață.

Prin cooptarea lui Laszlo Vajda, Grupul TeraPlast va beneficia de vasta experiență dobândită de acesta pe piețele externe și în domeniul procesării polimerilor.

Laszlo Vajda are peste 20 de ani de experiență în domeniu.

Diversele poziții ierarhice ocupate în carieră îl fac un fin cunoscător al proceselor de producție și în același timp un strateg capabil.

„Business-ul este judecat prin prisma cifrelor raportate. În spatele cifrelor, însă, se află oamenii, ideile și puterea lor de muncă. Ei sunt cei care generează idei și le transformă în profit pentru acționari. De când ne-am asumat obiectivul de a avea o creștere de două cifre pe an, a devenit evidentă necesitatea unei poziții de Director de Dezvoltare.

Laci este în primul rând un profesionist care vine dintr-o organizație globală și va fi un atu important în dezvoltarea Grupului. Vine cu o experiență care o va completa pe a noastră. La nivel de Grup cultivăm performanța colegilor noștri fie prin promovarea internă, fie prin recrutarea externă a unor specialiști bine ancorați în piață, care au aceleași valori ca noi.

Viziunea și capacitatea de adaptare ale echipei noastre au făcut Grupul TeraPlast jucătorul regional puternic care este astăzi”,  a afirmat Alexandru Stânean, directorul general al Grupului TeraPlast.

Vajda a fost ”cu ochii” pe Teraplast și înainte

”Ca actor în această piață în ultimii 15 ani, am urmărit evoluția TeraPlast, creșterea sustenabilă și dinamismul care au făcut Grupul să fie ceea ce este astăzi. Pentru oricine, din această industrie și nu numai, reprezintă un model de dezvoltare durabilă și ar trebui luat ca exemplu!” a declarat Laszlo Vajda. 

„Împărtășesc în întregime filosofia care domină organizația și din această perspectivă integrarea în cadrul echipei este ușoară. Prin urmare, suntem pe aceeași lungime de undă, avem perspective armonizate, iar acesta este punctul ideal de pornire pentru a lucra împreună în arii cheie pe strategii care să asigure Grupului evoluția și îmbunătățirea continuă a performanțelor. Avem o agendă încărcată; TeraPlast vrea să fie model de dezvoltare sustenabilă, pentru România și nu numai, iar strategia noastră se concentrează pe reciclare, utilizarea eficientă a resurselor și integrarea în modelul de business a tuturor valorilor de sustenabilitate: mediu, social și guvernanță” a adăugat Vajda.

De-a lungul timpului, Laszlo Vajda a fost responsabil de:

  • procese de producție
  • supervizarea investițiilor
  • eficientizarea fluxurilor tehnice și de producție
  • dezvoltarea de produse și managementul calității.

Totodată, a căpătat experiență strategică din poziția de director general, coordonând în ultimii ani activitatea din România și Ungaria a Grupului Pipelife.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: