-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Acesta ne e viitorul?!? Gunoaie de pe râul Bistrița, strânse într-un „tricolor” simbolic

Andrei a lăsat ieri paradele destinate zilei de 1 Decembrie, s-a înarmat cu saci și mănuși, sărbătorind altfel. Gunoaiele strânse de pe râul Bistrița le-a unit într-un „tricolor”. Acesta ne e viitorul?!?

Andrei, un tânăr din Suceva, a decis să sărbătorească Ziua României… la Bistrița. Doar că nu și-a luat haine de gală, și nici tricolor la piept.

Și-a pus bocanci în picioare și mănuși în mâini, a cumpărat saci de gunoi de culoare roșie, galbenă și albastră și s-a dus în poligon. A coborât pe lângă punte și a adunat gunoaiele de pe o porțiune de 100 metri.

Apoi, a pus gunoaiele în pungile cumpărate și a format un… altfel de tricolor.

Suceveanul a subliniat faptul că bistrițenii sunt conștienți de gunoaiele de pe râul Bistrița. Dar le ignoră, fără să le prea pese de viitor.

La mulți ani, România!

Înainte de sărbători facem curățenie generală în casă. Dar cu natura cum rămâne? Copacii de pe marginea apei sunt „împodobiți” cu gunoaie… aceasta este mulțumirea noastră față de natură!
Sute de tone de deșeuri din plastic se află pe malurile râului Bistrița. Aceste gunoaie au fost aduse din aval când a plouat și a crescut debitul apei. Zona plină de aceste deșeuri se află la puntea de lângă poligonul auto din Bistrița. Localnicii spun că problema nu este nouă.
Poate văd și cei de la apele române acest dezastru ecologic și fac ceva în privința asta. Eu am reușit să curăț în jur de 100 de metri dintr-un mal, dar vă asigur că sunt kilometri întregi de maluri sufocate de aceste deșeuri” – a scris Andrei Bacoș pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: