23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

HANDBAL: Cum nu se putea mai rău! Gloria întâlnește în sferturile Cupei României, CSM București

Gloria Bistrița va întâlni, în sferturile Cupei României FAN Courier, fosta campioană a României și câștigătoare de Champions League, CSM București.

Bistrița a trecut în turul 2 din Cupa României de HC Zalău, iar victoria, pe lângă faptul că a fost una istorică (în Sala Sporturilor Gheorghe Tadici din Zalău), a fost și o surpriză pentru lumea handbalului.

În acest moment, parcursul din Cupă se îngreunează tot mai mult. La tragerea la sorți de la sediul Federației Române de Handbal, Bistrița a căzut cu echipa capitalei. CSM București vine la Bistrița pe 27 aprilie pentru meciul din sferturi, unul dificil și poate părea spre imposibil, însă în sport se poate întâmpla orice.

În celelalte partide se întâlnesc:

  • CS Rapid București – SCM Gloria Buzău
  • CSM Galați – CS Măgura Cisnădie
  • SCM Râmnicu Vâlcea – învingătoarea dintre CS Minaur Baia Mare/ SCM Craiova

Final Four-ul competiției se va disputa în 21-22 mai 2022.

 

Sursă Foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: