13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

IANA OPTIC: Află cine a câștigat ochelarii Ray Ban! În martie, ochelari Dolce & Gabbana – premiul pe care îl pot câștiga clientele Iana Optic

Și-au cumpărat ochelari de la Iana Optic, s-au înscris în tombolă, iar ieri, o pereche de ochelari Ray Ban a ajuns la…o norocoasă! În luna martie, Iana Optic mai organizează o tombolă, iar o doamnă sau o domnișoară poate să plece acasă cu o pereche de ochelari Dolce&Gabbana. AFLĂ cine e câștigătoarea lunii februarie și ce trebuie să faci pentru a avea o șansă la premiul lunii mărțișorului:

În luna iubirii, Iana Optic a provocat bistrițenii să-și pună în valoare frumusețea ochilor lor și a partenerilor, sau a cuiva drag din familie, alegând din sutele de modele disponibileîn magazine sau ”create” pe gustul clientului.

Astfel, cei care au intrat ”în pereche” la Iana Optic, și și-au cumpărat ochelari, s-au înscris automat în tombola lunii februarie.

Premiul – o pereche de ochelari Ray Ban- de vedere sau de soare, la alegerea câștigătorului.

Ieri, la ora 14.00, a avut loc extragerea biletului câștigător. Iar perechea de ochelari de la Ray Ban au ajuns la Bucur Sonia Maria.

Extragerea numelui câștigătorului o puteți urmări aici:

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/700465920650592″ maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ loop=”no” muted=”no” /]

 

Luna Martie, cunoscută ca luna Mărțișorului sau Luna Femeii, vine cu o nouă tombolă.

Astfel, doamnele sau domnișoarele care în perioada 1 – 31 martie își pun în valoare frumusețea ochilor cu o pereche de ochelari de la Iana Optic (de minim 300 de lei), intră automat în tombolă.

Premiul constă într-o pereche de ochelari – de vedere sau de soare- de la Dolce & Gabbana. Tot așa, alegerea e a câștigătoarei. Iar dacă modelul NU e disponibil în magazin, la momentul respectiv, va fi adus în cel mai scurt timp pentru a înfrumuseța femeia care i-a ales.

Extragerea numelui câștigătoarei va avea loc în ultima zi a lunii Martie, la o oră pe care Bistrițeanul.ro o va anunța ulterior.

Atfel, tot ce trebuie să faceți e să ajungeți la magazinul Iana Optic de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 5, de luni și până sâmbătă.

Veți găsi mereu sute de modele de ochelari din care să alegeți, oferte, reparații, un sfat bun, o persoană disponibilă să vă îndrume spre ochelarii care vi se potrivesc cel mai bine!

Pentru a rămâne la curent cu toate ofertele Iana Optic, dați un Like paginii de Facebook Iana Optic – Optică Medicală sau urmăriți-i pe Instagram și, cu siguranță, nu o să vă scape nimic!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...