1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

În plină pandemie, un restaurant din Bistrița dă o LECȚIE de solidaritate

Gesturile frumoase sunt tot mai rare, mai ales acum, în plină pandemie. Totuşi, există oameni care încă se mai gândesc la aproapele lor. Este şi cazul unui restaurant din Bistrița care încearcă să le ofere o masă caldă celor care au mare nevoie de ea.

De multe ori, testul omeniei se dă în cele mai banale momente ale zilei. Multe suflete încercate, fără un acoperiș deasupra capului și flămânde, trec prin fața noastră în fiecare zi.

În plină pandemie, Honoria Rațiu de la Taverna Dogarilor din Bistrița ne dă o lecție de solidaritate.

La sfârșitul săptămânii trecute, în restaurantul pe care Honoria îl conduce s-a gătit mai mult decât era necesar, iar bistrițeanca s-a gândit să facă o bucurie câtorva familii nevoiașe din Bistrița.

„Am gătit mai mult decât s-a comandat. Dacă știți pe cineva care are nevoie, haideți să facem un bine”, a scris Honoria pe Facebook.

La recomandările prietenilor virtuali, meniurile au ajuns la cei care aveau nevoie de o masă caldă și gustoasă.

„Am reușit să bucurăm câțiva copii din familii nevoiașe. Am fost nevoiți să și refuzăm cazuri cu totul speciale care ne-au impresionat enorm, unde o farfurie de mâncare e principala bucurie. Nu am putut rămâne indiferenți și ne-am gândit să încercăm ceva mai mult, asta și cu ajutorul vostru”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a restaurantului Taverna Dogarilor.

Începând de astăzi 23 noiembrie, la Taverna Dogarilor veți putea plăti un meniu pentru nevoiași, iar echipa restaurantului împreună cu voluntari implicați direct în programe de ajutorare, vor distribui în timp util pachetele celor care au nevoie, mai ales în această perioadă.

„Mulțumim tuturor pentru încurajări, noi vom continua ceea ce am început și vă așteptăm alături de noi să vă implicați fiecare cu ce credeți că puteți. Nici un gest de bunătate, indiferent cât e el de mic, nu e în zadar”, concluzionează Honoria Rațiu.

Detalii suplimentare despre proiectul pus la cale de Honoria Rațiu puteți primi de luni până vineri între orele 9.00 – 15.00 la numere le telefon 0363401273 sau 0744930183.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...