13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

În sfârșit: De azi, bistrițenii pot face propuneri sau obiecții la Bugetul Local

Bugetul local al municipiului a fost afișat pe site-ul primăriei. Bistrițenii sunt invitați să-l analizeze și să transmită părerile lor, pe adresa de mail a instituției. Propunerile sau obiecțiile vor fi primite până la data de 10 aprilie.

Primarul Ioan Turc declara în cadrul unei confrințe că prima ședință pe Bugetul municipiului va avea loc în data de 12 aprilie.

Până atunci însă, municipalitatea așteaptă propuneri și sugestii de la cetățeni.

Astăzi, pe site-ul instituției a fost publicat Bugetul Local al municipiului Bistrița pentru anul 2021, cu veniturile estimate și cheltuielile programate.

Bistrițenii sunt invitați să analizeze documentul și să-și exprime, până la data de 10 aprilie, propunerile sau obiecțiile.

Primăria municipiului Bistrița a inițiat procedura de consultare publică cu privire la Proiectul de buget al municipiului Bistrița pe anul 2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere în perioada 26 martie – 10 aprilie 2021, la adresa de email:[email protected] sau pot depune adrese scrise la Centrul de relații cu publicul – Primăria municipiului Bistrița, str. Gheorghe Șincai nr. 2” au transmis reprezentanții Primăriei Bistrița.

Proiectul de buget al municipiului Bistrița pe anul 2021 poate fi consultat AICI.

 

Îl puteți vedea și în documentul PDF de mai jos:

Proiect buget muncipiul Bistrita anul 2021

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...