23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Încă o tentativă de vânzare a Hotel Castel Dracula. „Casa” contelui este scoasă la licitație de lichidator

Hotel Castel Dracula încă nu și-a găsit un nou proprietar. Mai mult, acum câteva luni a fost și închis, proprietarul ajungând la concluzia că nu se merită financiar să-l țină deschis. Lichidatorul care se ocupă de insolvența firmelor lui Ioan Moldovan mai face o tentativă și-l scoate la licitație.

În primăvara anului 2018, Hotel Castel Dracula din Pasul Tihuța, una dintre emblemele județului și cam singura care face legătura între județul nostru și brandul Dracula, era scos la vânzare.

Omul de afaceri Ioan Moldovan, care a cumpărat hotelul ridicat în 1983 imediat după Revoluție, cerea pe unitatea de cazare nu mai puțin de 7 milioane de euro.

Un an și jumătate mai târziu, hotelul tot nu era vândut, iar prețul îi scădea de trei ori, la 1,9 milioane de euro.

În 2019, Ioan Moldovan a cerut insolvența firmelor sale, iar luna aceasta lichidatorul va încerca din nou să vândă hotelul, printr-o licitație publică online. Aceasta va avea lor în data de 7 septembrie, la prânz. Prețul hotelului a scăzut și mai tare. Se pare că prețul de pornire al licitației ar fi 1,6 milioane de euro.

Hotel Castel Dracula are 3 etaje și subsol și 140 de locuri de cazare, împărțite în 63 de camere duble, cu baie proprie și televizor și trei apartamente spațioase.

Mai puteți citi:

Cât a ajuns să coste Hotel Castel Dracula, la vânzare de un an și jumătate

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...