21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO: Un incendiu a cuprins o casă din Bistrița-Bârgăului! O tânără s-a ales cu arsuri

În această dimineață, un incendiu a cuprins o casă din localitatea Bistrița-Bârgăului. O tânără s-a ales cu arsuri pe mâini.

Incendiul a izbucnit în această dimineață, cuprinzând o casă din localitatea Bistrița-Bârgăului. Pompierii militari au găsit la o locuință învecinată o tânără de 20 de ani, cu arsuri pe mâini.

„O femeie in vârstă de aproximativ 20 de ani (găsită  la o locuință învecinată) prezintă arsuri la nivelul membrelor superioare. Este stabila hemodinamic și respirator, în evaluare, i se administrează oxigen de către echipajul de paramedici. 

În sprijin, urmează sa ajungă la locul intervenției echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Echipajele de pompieri lucrează în continuare pentru localizarea și lichidarea focarelor”, precizează ISU Bistrița.

În momentul izbucnirii incendiului, în casă se aflau tânăra de 20 de ani, care a și fost rănită, dar și un copilaș de doi ani, care, se pare nu prezintă arsuri.

„Incendiul a fost provocat de o explozie (acumulare de gaz) la o butelie montată aseară la un aparat de gătit (aragaz). Întreaga casa, pe o suprafață de aproximativ 120 mp, a fost afectata de incendiul care se manifesta cu flacără deschisa si degajare mare de fum”, potrivit ISU Bistrița.

Foto: ISU Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...