2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Incendiu la o casă din Valea Vinului. Proprietarul a murit!

Un incendiu a cuprins o casă din Valea Vinului, în urmă cu mai bine de jumătate de oră. Se pare că o persoană s-a intoxicat cu fum și este inconștientă. Echipajele medicale ajunse la fața locului aplică chiar acum manevrele de resuscitare.

Incendiul a izbucnit în urmă cu mai bine de jumătate de oră, la o casă de locuit din Valea Vinului. Se pare că o persoană s-a intoxicat cu fum, fiind găsită de echipajele medicale inconștientă. În aceste momente i se aplică manevre de resuscitare.

UPDATE

Conform oamenilor din sat, bărbatul de 78 de ani locuia cu soția lui. Femeia ar fi ieșit din casă cu vreo 10 minute înainte de nenorocire. Bărbatul ar fi vrut să mai bage lemne pe foc, dar au sărit flăcări din sobă, pe perete.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat, în ciuda manevrelor disperate ale salvatorilor ajunși acolo pentru a acorda primul ajutor.

În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum la un perete interior al imobilului. În interior a fost găsită o victimă (un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani), intoxicată cu fum. I s-a aplicat protocolul de resuscitare, dar, din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de salvatori a fost declarat decesul la fața locului. In incendiu a ars un perete interior și materiale textile. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind o scânteie provenită de la o sobă” – transmit și reprezentanții ISU BN.

În această după-masă, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit la un incendiu. Acesta a fost semnalat la un imobil din localitatea Valea Vinului. În urma intervenției, polițiștii au constatat faptul că peretele unei încăperi a fost afectat de incendiu. Îîn aceeași încăpere a fost identificat și un bărbat de 78 de ani din localitate, proprietarul locuinței, care nu prezenta semne vitale. În urma protocolului de resuscitare, personalul echipajului de prim ajutor, a declarat din păcate decesul acestuia. Trupul bărbatului a fost transportat la secția prosectura a spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la faptele de ucidere din culpă și distrugere din culpă, urmând să se stabilească cauzele și modul producerii acestora” transmit reprezentanții IPJ BN.

Foto: Arhivă

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...