12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Incendiu, la o terasă a Muzeului Județean. Totul a pornit de la o afumătoare din vecini

Un incendiu la o afumătoare de pe strada Petre Ispirescu s-a extins la o terasă din cadrul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud. Din fericire, flăcările au fost lichidate rapid de către pompieri.

În urmă cu puțin timp, o afumătoare de la o casă de pe strada Petre Ispirescu a fost cuprinsă de flăcări. Cum aceasta se afla în vecinătatea Complexului Muzeal, flăcările s-au extins și la o terasă din curtea muzeului. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

„Incendiul a fost lichidat rapid, pagubele materiale reduse considerabil. A ars afumătoarea și au fost afectate elemente din lemn pe o suprafață de circa 10 metri pătrați ce aparțin de acoperișul unei terase din Complexul Muzeal Județean. Nu exista riscul de extindere la imobilele complexului”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...