20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

O femeie din Dorolea va petrece aproape jumătate de an după gratii, după ce și-a abandonat familia

O femeie de 49 de ani din Dorolea își va petrece următoarele 5 luni după gratii, fiind judecată și găsită vinovată pentru abandon de familie. Alți doi tineri din Viile Tecii vor petrece următorii ani după gratii după ce au fost găsiți vinovați pentru vătămare corporală.

O femeie de 49 de ani din Dorolea își va petrece următoarele 5 luni în închisoare pentru abandon de familie. Acesteia i-a expirat măsura întreruperii executării pedepsei, astfel că a fost reîncarcerată în penitenciar.

De asemenea, un tânăr de 24 de ani din Viile Tecii, condamnat la 4 ani de închisoare a fost dus în penitenciar de către polițiști. Acesta a fost judecat pentru vătămare corporală.

Un alt tânăr de 20 de ani tot din Viile Tecii a ajuns într-un centru educativ, unde va petrece următorii doi ani. Și acesta a fost judecat pentru vătămare corporală.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.