6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Inedit: Mocănița Transilvaniei are propriul semi-maraton!

Încă o competiție sportivă în județul nostru. De această dată, pe traseul Mocăniței Transilvaniei. S-a dat start înscrierilor în prima ediție a competiției, ce va avea loc în octombrie.

Județul nostru se poate lăuda cu DOUĂ noi competiții sportive, în acest an ”umbrit” de pandemie. După maratonul Via Transilvanica, în octombrie va mai avea loc o premieră.

De această dată e vorba de un semi-maraton al Mocăniței Transilvaniei.

Legenda spune că în zona mocăniței cea mai întâlnită formă de mișcare ad-hoc era alergatul după tren. Desigur, la viteza mocăniței, aproape fiecare concurent ieșea învingător. Inspirați de această poveste, împreună cu prietenii de la Hai Hui Bistrița, am gândit o competiție menită să ne ofere șansa de-a explora arealul micului tren de la Teaca într-un mod prietenos și sănătos: Semimaratonul mocăniței!” au transmis membrii Asociației.

Competiția va avea loc în 2 octombhrie. Iar traseul va purta concurenții pe dealurile Transilvaniei, prin parcele cu viță de vie, prin păduri și sate arhaice.

Alergăm în același timp pentru a face vizibil proiectul mocăniței, pentru a genera veniturile necesare pentru înlocuirea traverselor uzate, astfel încât într-o ediție viitoare, să putem alerga cot la cot cu trenul cu abur” au mai spus inițiatorii proiectului.

S-a dat startul înscrierilor pentru cele două competiții: cross și semi maraton.

Accesați acest LINK, vă înscrieți, mai urmăriți site-ul și pagina lor de Facebook, și în octombrie alergați pentru podium!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!