8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Înșela din închisoare! CINE sunt ceilalți doi bărbați care, alături de acesta, au fost trimiși în judecată luna trecută:

Trei bărbați au fost trimiți în judecată luna trecută de către Parchet. Unul înșela din închisoare, altul a vrut să omoare un bărbat, iar al treilea a amenințat angajata unei săli de jocuri de noroc și a furat banii. AFLĂ detalii:

Magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud au trimis, luna trecută, trei bărbați în judecată. Doi dintre aceștia se află în arest preventiv, iar unul e în penitenciarul Giurgiu.

Trimis în judecată pentru tentativă de omor

E vorba de Sechei Mozeș, care în 6 decembrie, aflându-se pe raza localității Fântânele, i-a aplicat persoanei vătămate V.C., care supraveghea o turmă de animale, două lovituri cu un briceag.

Rănile produse i-au pus acestuia i-au pus viața în pericol și au necesitat 35 de zile de vindecare.

Despre incident puteți reciti AICI:

GRAV incident la o stână! S-a lăsat cu lovituri de briceag și de bâtă

Ciobanul înjunghiat de colegul de stână a fost operat. Acesta a fost tăiat cu briceagul inclusiv pe față

 

Trimis în judecată pentru tâlhărie calificată

E vorba de maramureșeanul Turbucz Csaba Adalbert, care, în noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2020 a intrat într-o sală de jocuri având fața acoperită cu o cagulă și un cuțit în mână. Acesta a amenințat angajata care se afla acolo, N.F.L.,  și a furat suma de 5.542 de lei și 3 cititoare pentru aparatele de jocuri.

Despre incident puteți reciti aici:

Maramureșean arestat, după ce a amenințat cu cuțitul angajata unei săli de jocuri și a furat o sumă de bani

Înșela… din închisoare

Vasile Ionel este deținut în Penitenciarul Giurgiu. Acesta a fost trimis în judecată în luna ianuarie pentru infracțiunea de tentativă la înșelăciune.

Mai exact, în perioada 4 – 11 decembrie 2017, a sunat 6 persoane, cerându-le să depună bani într-un cont. Sumele cuprinse între 300 – 3.700 de lei prezentau taxe de intrare în posesia unor premii.

Această metodă de înșelăciune poartă denumirea de „Metoda Premiu”

Total trimiși în judecată

În total, în luna ianuarie, au fost trimiși în judecată 53 de inculpați și s-a dispus netrimiterea în judecată, clasarea și renunțarea la urmărirea penală în 549 clauze cu 561 de făptuitori.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.