9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Instanța a decis arestarea preventivă pentru bărbații prinși cu droguri de 200.000 de euro

O acțiune de prindere în flagrant a fost organizată ieri, în vama Borș. În urma acesteia, și a unor percheziții, opt persoane au fost duse la audieri. Patru au ajuns în fața instanței, luându-se decizia arestării preventive.

Mare mobilizare de forțe, ieri, în vama Borș. S-a realizat o acțiune de prindere în flagrant a unor persoane bănuite ca traficanți de droguri.

Astfel, când trei autoturisme au intrat în România, prin Vama Borș, polițiștii i-au oprit și au descoperit droguri de peste 200.000 de euro. S-au făcut și unele percheziții domiciliare, opt persoane ajungând, în total, la audieri

FOTO-VIDEO: Bistrițeni prinși cu droguri de 200.000 Euro la graniță!

Dintre cei opt, patru au fost reținuți pentru 24 de ore, iar azi au fost prezentați instanței de judecată. Aceasta a decis luarea măsurii de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Aceștia sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire grup infracțional organizat, introducere în țară de droguri de risc, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...