-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Instanța a decis arestarea preventivă pentru bărbații prinși cu droguri de 200.000 de euro

O acțiune de prindere în flagrant a fost organizată ieri, în vama Borș. În urma acesteia, și a unor percheziții, opt persoane au fost duse la audieri. Patru au ajuns în fața instanței, luându-se decizia arestării preventive.

Mare mobilizare de forțe, ieri, în vama Borș. S-a realizat o acțiune de prindere în flagrant a unor persoane bănuite ca traficanți de droguri.

Astfel, când trei autoturisme au intrat în România, prin Vama Borș, polițiștii i-au oprit și au descoperit droguri de peste 200.000 de euro. S-au făcut și unele percheziții domiciliare, opt persoane ajungând, în total, la audieri

FOTO-VIDEO: Bistrițeni prinși cu droguri de 200.000 Euro la graniță!

Dintre cei opt, patru au fost reținuți pentru 24 de ore, iar azi au fost prezentați instanței de judecată. Aceasta a decis luarea măsurii de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Aceștia sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire grup infracțional organizat, introducere în țară de droguri de risc, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...