1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Ionuț Simionca (PMP): Clasa politică trebuie să își reformeze instituțiile. Să începem cu reducerea la 300 a numărului de parlamentari!

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud – Ionuț Simionca – susține că reducerea la 300 a numărului de parlamentari este o măsură de reformă obligatorie în contextul crizei pandemice.

Toți politicienii le cer românilor să facă sacrificii pentru a trece prin criza sanitară și economică. Noi cerem clasei politice să dea un exemplu, să își reformeze instituțiile și să înceapă chiar cu micșorarea Parlamentului”, a declarat parlamentarul bistrițean.

Acesta este hotărât să ducă mai departe demersurile legislative începute de PMP.

Împreună cu colegii mei de la PMP, am depus în Parlament o inițiativă legislativă de reducere la 300 a numărului de parlamentari. Acum doi ani a fost adoptată de Senat și zace în Camera Deputaților. Voi lupta pentru promovarea acestei legi”, a mai spus Ionuț Simionca.

(Articol electoral comandat de PMP Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 11200012 )

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...