-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Ionuț Simionca (PMP): Clasa politică trebuie să își reformeze instituțiile. Să începem cu reducerea la 300 a numărului de parlamentari!

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud – Ionuț Simionca – susține că reducerea la 300 a numărului de parlamentari este o măsură de reformă obligatorie în contextul crizei pandemice.

Toți politicienii le cer românilor să facă sacrificii pentru a trece prin criza sanitară și economică. Noi cerem clasei politice să dea un exemplu, să își reformeze instituțiile și să înceapă chiar cu micșorarea Parlamentului”, a declarat parlamentarul bistrițean.

Acesta este hotărât să ducă mai departe demersurile legislative începute de PMP.

Împreună cu colegii mei de la PMP, am depus în Parlament o inițiativă legislativă de reducere la 300 a numărului de parlamentari. Acum doi ani a fost adoptată de Senat și zace în Camera Deputaților. Voi lupta pentru promovarea acestei legi”, a mai spus Ionuț Simionca.

(Articol electoral comandat de PMP Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 11200012 )

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...