-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Ionuț Simionca (PMP): Ne-am săturat să stăm închiși în case și să auzim mereu că nu se poate

Cel mai harnic parlamentar bistrițean, Ionuț Simionca (PMP), inițiatorul Legii Autostrăzii Nordului, îi îndeamnă pe alegători să îi sancționeze la vot, în 6 decembrie, pe politicienii mincinoși, corupți și incompetenți.

Ne-am săturat de minciuni, de corupție și incompetență. Ne-am săturat să stăm închiși în case și să auzim mereu că nu se poate. Uniți, putem schimba asta! Împreună am transformat Autostrada Nordului din vis în realitate. Și împreună îi vom sancționa pe toți politicienii aroganți care au uitat de bistrițeni și de județul nostru”, susține parlamentarul bistrițean într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Am văzut cu toții cum parlamentarii PSD și PNL s-au luptat, în ultimii patru ani, pentru ciolan și pentru favoruri nemeritate. Spre deosebire de aceștia, eu am luptat pentru creșterea nivelului de trai al bistrițenilor, pentru dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud și pentru eliminarea privilegiilor acordate politicienilor.

Rezultatele din 27 septembrie mi-au confirmat faptul că tot mai mulți bistrițeni caută o alternativă la partidele tradiționale, PNL și PSD, care au dezamăgit și au ținut pe loc județul în ultimii 30 de ani.

Împreună am reușit să construim această alternativă la alegerile locale și tot împreună putem să mergem mai departe pe acest drum și la alegerile parlamentare”, a mai spus Ionuț Simionca.

(Articol electoral comandat de PMP Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 11200012)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...