8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Ironia sorții! Monica Săsărman, propusă de PSD pentru fotoliul de secretar de stat, după ce ani la rând a criticat partidul din tribuna PNL

Monica Săsărman va fi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Asta după ce un an a condus ADI Gaz, structură din subordinea Consiliului Județean. Ca o ironie a sorții, în urmă nu cu mult timp, Monica Săsărman era unul dintre cei mai aprigi critici ai PSD-ului, din Consiliul Județean. Atunci era consilier județean al PNL.

Surse politice au confirmat pentru Bistrițeanul.ro faptul că aseară, Comitetul Executiv Județean al PSD a decis ca fotoliul de secretar de stat care-i revine județului să fie ocupat de Monica Săsărman.

Din toamna anului trecut și până acum, aceasta a ocupat funcția de director executiv al ADI Gaz, structură aflată în subordinea Consiliului Județean. Culmea, până în 2020, aceasta a fost consilier județean, ales pe listele PNL.

Mai mult, Monica Săsărman a fost unul dintre cei mai aprigi critici ai PSD și ai președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan.

Revelionul 2019-2020 a apropiat-o de PSD

Monica Săsărman pare să se fi apropiat de PSD chiar la petrecerea de Revelion 2019-2020. Liberalii au văzut-o în poze alături de social-democrați și i-au cerut demisia. Avocata s-a făcut că plouă și a lungit-o până i s-a terminat mandatul de consilier județean.

Odată mandatul terminat, acesteia i s-a oferit un post călduț în fruntea ADI Gaz. A participat la un interviu…fiind însă singurul candidat.

În anul în care Monica Săsărman prelua conducerea ADI Gaz, fiica sa, membră declarată PSD ajunge în Consiliul Local al municipiului Bistrița, tot pe listele PSD.

Mai multe despre parcursul Augustei Săsărman în politică puteți citi în materialul de mai jos:

CONTRAdicție? Mama, în PNL. Fiica (Lucia Augusta Săsărman), în PSD: „Am fost atacată verbal de mai multe persoane… Îmi hotărăsc singură viitorul”

Foto: Arhivă personală Augusta Săsărman

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

 1. Toți o apă și un pământ!!! Este clar că se învârt după ciolan și atât , fără pic de rușine și coloană vertebrală, aceștia sunt politicienii noștri.Mi e scârbă.. PSD+PNL+UDMR= kk

 2. si uite asa toti de la PD ajung oameni mari dupa ce se muta la PSD.
  Monicutza este cel mai recent exemplu. dar sa nu uitam de presedintele Marinescu, de anonima Geea, de Dragnea etc…

 3. Nu am întâlnit în viața mea o proastă mai fudulă decât asta. Și, dacă mă gândesc mai bine, nici o fudulă mai proastă. La mai mare! O fi făcut ea bine ceva la viața ei.

 4. Unii laudă când alții critică
  O faună pestriță-n politică.
  Azi, bătăile altui tambur vă
  Povestesc: politica-i curvă.
  Masculii alfa, după partide,
  Fac din partenere, gravide,
  La care le pun, în bavețică,
  Mirosul dulce de levănțică.
  Ori politrucii spală ciorapii,
  Ce put mai rău decât țapii.

 5. Articolul asta e tare rău..mai că nu a zis domnișoara că e amanta lui Radu….altfel nu îmi explic ce domnișoara ia telefonul și suna un bărbat însurat cu xx ani mai in vaesta sa o duca la Baia Mare…și apoi a ajuns pe liste de consilier datorita valorii…da da știm…probabil că e f valoroasă..măcar de nu ar mai apărea la ziar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.