21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Joi se deschide ștrandul Codrișor!

Municipalitatea a anunțat că se deschide ștrandul Codrișor. Se fac ultimele pregătiri, iar de joi vă puteți scălda liniștiți.

Liber la înotat, de joi!

Municipalitatea a anunțat că se deschide ștrandul Codrișor. Mâine se vor face ultimele retușuri, iar de joi puteți să vă bucurați de bazinele ștrandului municipal.

”Ultimele pregătiri înainte de redeschiderea ștrandului municipal „Codrișor”, joi, de la ora 9.00” a anunțat Ioan Turc pe Facebook.

Biletele vor costa 11 lei pentru adulți și 6 lei pentru copii și pensionari.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...