6.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Jordițe cu jucării de Moș Niculae pentru toți copiii cuminți – noutatea Euforia Floral Boutique

Se apropie Moș Niculae și tradiția spune că acesta aduce copiilor pe lângă dulciuri și câte o jordiță. Cum anul acesta a fost unul atipic și toți copiii au fost cuminți și au stat în casă mai mult decât ar fi trebuit, florăria de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței – Euforia Floral Boutique – a pregătit altfel de jordițe pentru copii: cu jucării în vârf. Tot aici veți găsi și brazi mai mici sau mai mari, bogați, făcuți din…crengi de brad.

Pandemia ne-a luat multe bucurii, dar bucuria Crăciunului nu ne-o poate lua. La Euforia Floral Boutique, florăria de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței, spiridușii moșului lucrează deja la atmosfera Crăciunului și pregătesc de zor ornamente naturale din brad pentru împodobit ușa de la intrare, masa de Crăciun și chiar toată casa. Cum primul care va veni să anunțe apropierea Crăciunului este bunul Moș Nicolae, la Euforia spiridușii au pregătit tradiționalele jordițe, dar în acest an sunt dedicate tuturor copiilor cuminți. Au jucării în vârf și nu vor aduce decât bucurie copiilor, care au fost extrem de cuminți tot anul și și-au ascultat părinții și au stat în case și departe de prieteni mai mult decât oricând, pentru a-și proteja bunicii.

Pentru că Euforia Floral Boutique se încăpățânează să lucreze numai cu flori și ornamente naturale și brazii din acest an vor fi doar naturali, dar făcuți cu responsabilitate și respectând pădurea. Așadar, veți găsi și brazi la ghiveci, de diferite dimensiuni, pe care îi puteți planta după ce au trecut sărbătorile sau, inedit, brazi mai mici sau mai mari, bogați, făcuți ingenios doar din crengi de brad. Aduc în casă mirosul de brad al Crăciunului și respectă natura. Îi puteți comanda la dimensiunea dorită până în 15 Decembrie, urmând ca livrările să fie făcute după această dată.

Tot din crenguțe de brad sunt făcute și ornamentele pentru ușă sau pentru masă, iar niciunul nu seamănă cu altul pentru că la Euforia fiecare este lucrat manual, cu atenție și simți artistic de artiștii florari de aici, îndrumați de Alexandra Gîța. Dacă vă doriți ceva anume trebuie doar să spuneși și brăduțul sau aranjamentul de Crăciun va fi făcut exact pe gustul vostru. Comenzi puteți da și prin WhatsApp la numărul 0752195270, iar dacă urmăriți pagina de Facebook Euforia Floral Boutique veți vedea în timp util cele mai frumoase ornamente și, cine știe, poate este și cel la care visați și îl voiați să vă coloreze Crăciunul.  

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...