6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

La Bistrița, filmul se vede la cinema! Numărul spectatorilor a crescut spectaculos

Bistrița se numără printre orașele unde numărul de spectatori din cinema a crescut spectaculos. Potrivit unei analize realizate de Cushman & Wakefield Echinox, numărul spectatorilor din cinematograful din Bistrița a crescut cu 229% de la un an la altul.

Românii încep să guste experiența oferită de un film văzut la cinematograf. Numărul românilor care au mers în 2017 la cinema a crescut cu 6,4% comparativ cu anul 2016. Conform agenției Cushman & Wakefield Echinox, citată de Mediafax, printre orașele cu cea mai spectaculoasă creștere a consumatorilor de film la cinema se numără Bistrița.

Astfel, în 2017, la Bistrița s-au înregistrat cu 229% mai mulți spectatori ca în 2016. Creșteri de peste 200% s-au mai înregistrat doar la Târgoviște și Piatra Neamț.

De asemenea, când vine vorba despre cea mai mare aglomerație în cinematografe, în top este Iași cu 1,53 spectatori/loc/zi, iar mai apoi Bistrița cu 1,44 spectatori/loc/zi.

Orașele din România în care se înregistrează cel mai mare aflux de public în cinema sunt – București (4,9 milioane de vizite la cinema în 2017), Cluj-Napoca (918.000 de vizite), Constanța (824.000 de vizite) și Timișoara (802.000).

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: