14.1 C
Bistrița
joi, octombrie 21, 2021

La GUN BROTHERS, zilele de naștere se transformă în distracții memorabile, indiferent de vârstă

Vrei un loc cool și mai ales safe pentru a-ți petrece ziua de naștere? Dacă ești pasionat de aventură și te fascinează armele, Gun Brothers îți promit o aniversare memorabilă!

În context pandemic, în care întâlnirile în interior sunt de evitat, cei de la Gun Brothers îți propun să-ți serbezi ziua de naștere în natură și nu oricum. Îți promit o zi fără plictiseală în locația lor de pe strada Tărpiului, practic la 15 minute de centrul orașului.

Sunt așteptați cei cu vârsta de peste 10 ani la o partidă de painball sau airsoft cu prietenii, pe teren amenajat sau în pădure. Tot acolo puteți sufla în lumânări și gusta din tortul aniversar într-un foișor amenajat de gazde.

Puteți apela la Gun Brothers și pentru un ceaun ca la carte sau puteți pur și simplu să comandați pizza pentru toți invitații. Gun Brothers sunt deschiși la orice propunere și pregătiți logistic (veselă sau tacâmuri) și cu voie bună.

Sărbătoriții au parte și de un cadou special de la gazde.  Pot să tragă gratis câte bile vor în data nașterii, dar și trei zile înainte sau după.

Puteți practica la Gun Brothers paintball și airsoft, de luni până duminică, la orice oră, în timpul zilei. Capacitatea pentru paintball este de 20 de persoane, iar pentru airsoft de 10 persoane momentan.

Mai multe detalii poți găsi pe pagina de Facebook Gun Brothers. Pentru a putea participa la activitățile lor, organizatorii vă sfătuiesc să vă faceți programare  în prealabil folosind numărul de telefon 0758740193.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Asa mai, invatzatzi-i cum sa-si dea in cap, cum sa se impuste unul pe altul, cum sa se ” omoare ” intre ei… ! Mai bine i-ati fi pozat fiecare cu care un sac in care sa adune gunoaiele lasate de cio.mar.lanii nostri in spatile verzi si de agrement… , ori cu niste sape si harletze in mana, la plantat si regenerat terenurile aride… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Paella pentru toți pofticioșii, mâine, pe terasa Taverna Dogarilor!

Mâine se anunță o zi superbă de octombrie! Și la Taverna Dogarilor, pofticioșii sunt așteptați să...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: