19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

La mulți ani, tanti Ana Șerban din Spermezeu! Cadoul la 100 de ani – 5.000 de lei!

Bunicii din comuna Spermezeu care împlinesc 100 de ani primesc un cadou inedit. E vorba de un voucher de 5.000 de lei oferit din partea administrației locale. Ieri a fost sărbătorită tanti Ana Șerban.

Zi de mare sărbătoare ieri, pentru tanti Ana Șerban din Spermezeu. Aceasta a ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani. Cu această ocazie, casa i-a fost plină de musafiri. Și nu doar cei dragi, ci și oficialități care au dorit să o felicite pentru că a ajuns la această vârstă.

Pe lângă flori și alte daruri, administrația comunei Spermezeu a adus și un cadou inedit. Tanti Ana a primit un voucher de 5.000 de lei. Conducerea comunei a decis acordarea acestui cadou tuturor celor care ajung la această venerabilă vârstă.

Astăzi, 10 Martie 2023 o sărbătorim pe doamna Șerban Ana din localitatea Spermezeu, care a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani.

Împreună cu domnul Subprefect Ioan Zăgrean, domnul viceprimar Vidican Alexandru și colegii din cadrul Primăriei Comunei Spermezeu am mers la doamna Șerban acasă pentru a o sărbători așa cum se cuvine și să îi cântăm un sincer și călduros “La mulți ani”.

De asemenea, începând cu anul 2023 Consiliul Local al Comunei Spermezeu va acorda un stimulent în valoare de 5.000 de lei, tuturor persoanelor care împlinesc frumoasa vârstă de 100 de ani. Acesta fiind un gest de apreciere atât pentru persoanele sărbătorite cât și față de membrii familiei care îi au în grijă.

Îi dorim un sincer “La mulți ani”, multă sănătate, pace sufletească și multe binecuvântări!

Un secol de viață” a transmis Sorin Hognogi, primarul comunei, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...