16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

La mulți ani, tanti Ana Șerban din Spermezeu! Cadoul la 100 de ani – 5.000 de lei!

Bunicii din comuna Spermezeu care împlinesc 100 de ani primesc un cadou inedit. E vorba de un voucher de 5.000 de lei oferit din partea administrației locale. Ieri a fost sărbătorită tanti Ana Șerban.

Zi de mare sărbătoare ieri, pentru tanti Ana Șerban din Spermezeu. Aceasta a ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani. Cu această ocazie, casa i-a fost plină de musafiri. Și nu doar cei dragi, ci și oficialități care au dorit să o felicite pentru că a ajuns la această vârstă.

Pe lângă flori și alte daruri, administrația comunei Spermezeu a adus și un cadou inedit. Tanti Ana a primit un voucher de 5.000 de lei. Conducerea comunei a decis acordarea acestui cadou tuturor celor care ajung la această venerabilă vârstă.

Astăzi, 10 Martie 2023 o sărbătorim pe doamna Șerban Ana din localitatea Spermezeu, care a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani.

Împreună cu domnul Subprefect Ioan Zăgrean, domnul viceprimar Vidican Alexandru și colegii din cadrul Primăriei Comunei Spermezeu am mers la doamna Șerban acasă pentru a o sărbători așa cum se cuvine și să îi cântăm un sincer și călduros “La mulți ani”.

De asemenea, începând cu anul 2023 Consiliul Local al Comunei Spermezeu va acorda un stimulent în valoare de 5.000 de lei, tuturor persoanelor care împlinesc frumoasa vârstă de 100 de ani. Acesta fiind un gest de apreciere atât pentru persoanele sărbătorite cât și față de membrii familiei care îi au în grijă.

Îi dorim un sincer “La mulți ani”, multă sănătate, pace sufletească și multe binecuvântări!

Un secol de viață” a transmis Sorin Hognogi, primarul comunei, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...