-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO: Construcțiile din Lego au cucerit cosmosul! Iar orășelul lui Moș Crăciun s-a mutat la Complexul Muzeal Bistrița!

Tradiționala expoziție de iarnă a celor de la Brickenburg și-a deschis azi porțile. Tema este „cucerirea cosmosului”. Pentru că a început sezonul de iarnă, și orășelul lui Moș Crăciun poate fi admirat într-o interpretare unică…

Primul weekend din decembrie vine cu o super distracție pentru pasionații de Lego. Azi, Asociația Brickenburg a deschis porțile tradiționalei expoziții de iarnă.

Aceasta are loc în incinta Complexului Muzeal Bistrița Năsăud, și va fi deschisă până duminică, inclusiv. Mai mult, pentru cei 8 lei plătiți de adult sau 2 lei (copii) se poate vizita ÎNTREG muzeul.

Tema expoziției este „cucerirea cosmosului”, în diferite variante și interpretări. Construcțiile din LEGO coincid cu realitatea sau au izvorât din imaginație.

Pentru că s-a intrat oficial și în sezonul de iarnă, la Muzeu poate fi admirat și orășelul lui Moș Crăciun, într-o interpretare unică.

Există și o masă unde vizitatorii își pot pune imaginația la contribuție pentru a construi ceva unic.

Asociatia Brickenburg, cu sediul în Cluj-Napoca, este una din cele mai importante organizații de fani ai sistemului LEGO(R). Este recunoscută oficial la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membrii săi, prezentate în țară și străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: