12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Leoni vrea să-și formeze muncitorii încă din școală. Trei licee vor colabora cu producătorul, unul chiar din acest an

Producătorul german Leoni vrea să își formeze muncitorii încă de pe băncile școlii. Trei licee vor colabora cu producătorul, care este dispus să le pună la dispoziție ateliere complet echipate și chiar să le ofere stimulente financiare. Colaborarea cu unul dintre licee va începe chiar anul acesta.

Compania Leoni este dispusă să pună la dispoziție ateliere complet echipate cu mașinării pentru elevi. Producătorul dispune de aparatura necesară echipării a doua ateliere în școli.

Pentru stagiile de practică efectuate la Leoni, elevii pot primi stimulente financiare, iar transportul le este asigurat. Elevii cu rezultate foarte bune ar putea primi și burse.

Reprezentanții Leoni deja au avut o întâlnire în acest sens cu reprezentanții Liceului Tehnic „InfoEL”, ai Liceului Tehnologic de Servicii și ai Licelui Tehnologic „Grigore Moisil”, mediată de Instituția Prefectului și Inspectoratul Școlar.

Se pare că primii elevi care vor începe practica la Leoni sunt cei de clasa a X-a și a XI-a de la Liceul Tehnologic de Servicii. Aceștia vor putea începe să facă practică la Leoni chiar din această toamnă. Celelalte două licee vor începe un parteneriat cu Leoni abia anul școlar viitor.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. Să lase elevii să învețe o meserie de viitor, Leoni își ia cablurile și pleacă dacă nu le convine ceva, nu mai zic pe ce salarii o să lucreze….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!