-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Leoni vrea să-și formeze muncitorii încă din școală. Trei licee vor colabora cu producătorul, unul chiar din acest an

Producătorul german Leoni vrea să își formeze muncitorii încă de pe băncile școlii. Trei licee vor colabora cu producătorul, care este dispus să le pună la dispoziție ateliere complet echipate și chiar să le ofere stimulente financiare. Colaborarea cu unul dintre licee va începe chiar anul acesta.

Compania Leoni este dispusă să pună la dispoziție ateliere complet echipate cu mașinării pentru elevi. Producătorul dispune de aparatura necesară echipării a doua ateliere în școli.

Pentru stagiile de practică efectuate la Leoni, elevii pot primi stimulente financiare, iar transportul le este asigurat. Elevii cu rezultate foarte bune ar putea primi și burse.

Reprezentanții Leoni deja au avut o întâlnire în acest sens cu reprezentanții Liceului Tehnic „InfoEL”, ai Liceului Tehnologic de Servicii și ai Licelui Tehnologic „Grigore Moisil”, mediată de Instituția Prefectului și Inspectoratul Școlar.

Se pare că primii elevi care vor începe practica la Leoni sunt cei de clasa a X-a și a XI-a de la Liceul Tehnologic de Servicii. Aceștia vor putea începe să facă practică la Leoni chiar din această toamnă. Celelalte două licee vor începe un parteneriat cu Leoni abia anul școlar viitor.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. Să lase elevii să învețe o meserie de viitor, Leoni își ia cablurile și pleacă dacă nu le convine ceva, nu mai zic pe ce salarii o să lucreze….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: