17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Leoni vrea să-și formeze muncitorii încă din școală. Trei licee vor colabora cu producătorul, unul chiar din acest an

Producătorul german Leoni vrea să își formeze muncitorii încă de pe băncile școlii. Trei licee vor colabora cu producătorul, care este dispus să le pună la dispoziție ateliere complet echipate și chiar să le ofere stimulente financiare. Colaborarea cu unul dintre licee va începe chiar anul acesta.

Compania Leoni este dispusă să pună la dispoziție ateliere complet echipate cu mașinării pentru elevi. Producătorul dispune de aparatura necesară echipării a doua ateliere în școli.

Pentru stagiile de practică efectuate la Leoni, elevii pot primi stimulente financiare, iar transportul le este asigurat. Elevii cu rezultate foarte bune ar putea primi și burse.

Reprezentanții Leoni deja au avut o întâlnire în acest sens cu reprezentanții Liceului Tehnic „InfoEL”, ai Liceului Tehnologic de Servicii și ai Licelui Tehnologic „Grigore Moisil”, mediată de Instituția Prefectului și Inspectoratul Școlar.

Se pare că primii elevi care vor începe practica la Leoni sunt cei de clasa a X-a și a XI-a de la Liceul Tehnologic de Servicii. Aceștia vor putea începe să facă practică la Leoni chiar din această toamnă. Celelalte două licee vor începe un parteneriat cu Leoni abia anul școlar viitor.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. Să lase elevii să învețe o meserie de viitor, Leoni își ia cablurile și pleacă dacă nu le convine ceva, nu mai zic pe ce salarii o să lucreze….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: