-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

LICĂ – tânărul a cărui viață s-a curmat MULT prea repede aseară din cauza inconștienței prietenului său

Un accident mortal a avut loc azi-noapte în Rodna. Lică se afla în mașină cu prietenii săi, când autoturismul a părăsit carosabilul din cauza vitezei excesive și s-a izbit de un stâlp. Acesta a intrat în stop cardio respirator imediat după impact, nemaiputând fi salvat de echipajele medicale.

O mașină gonea – cu peste 100 km/h, spun martorii – aseară, pe DN 17 D, în localitatea Rodna.

La un moment dat, în zona blocurilor, șoferul, cu experiență puțină în condus, a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit puternic, pe partea dreaptă, de un stâlp.

Pasagerul din dreapta față a rămas cu picioarele blocate, dar Lică Scurtu – pasager pe locul dreapta spate, a rămas încarcerat.

Mai mult, echipajele medicale l-au găsit în stop cardio respirator. Cu toate că l-au extras rapid, în ciuda eforturilor depuse, nu l-au mai putut salva.

Lică Scurtu ar fi împlinit 18 ani, în 20 martie. Era elev în clasa a XI-a la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița.

”Era un copil tare cuminte. Nu știu cine erau ceilalți cu care a fost în mașină. Bănuim că ceva prieteni. Era elev la Bistrița, la Liceul Sportiv. Mai avea un frate mai mare – căsătorit, și unul mai mic. A fost un șoc pentru noi toți când am aflat ce s-a întâmplat! Prea tânăr!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Parva, Ioan Strugari.

Încă nu am multe informații despre accident. Am înțeles că băiatul șoferul – e de-a lui Ureche, din Maieru. Fata am înțeles că e ceva cu el. Nu ar avea permisul decât de vreo câteva luni. Dar mai multe nu știu încă”, a explicat Vasile Borș, primarul comunei Maieru.

Cei care l-au cunoscut pe Lică susțin că era un băiat tare de treabă și vesel, ar fi practicat kickboxing, și, pe timpul școlii – când se făcea față-n față, stătea la internatul LPS.

Mai dureros în tot acest incident a fost că imediat după impact, una dintre prietenele celui mort, în loc să sune la 112, a scos telefonul și a intrat în LIVE pe Facebook! Pe fundal se aude, la un moment dat, când cineva solicită ambulanța la locul accidentului.

 

Mai multe informații și imagini foto video de la accident, aici:

FOTO/VIDEO – RODNA: Și-a omorât prietenul după ce a apăsat prea tare pedala de accelerație

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...