1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

10 clase noi, atelier mecanic, și dotări de ultimă generație la Liceul Tehnologic din Lechința

Sălile, mobilierul și dotările învechite sunt un trecut depășit pentru Liceul Tehnologic din Lechința. Liceul a fost reabilitat și dotat cu aparatură de ultimă generație prin PNDL 2.

Clădirea modernizată a fost inaugurată joi, în prezența primarului din Lechința, Romeo Florian, dar și deputatului Bogdan Ivan Gruia, lui Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și șeful ISJ, Cristian Nicula.

Investiția de la Liceul Tehnologic din Lechința se ridică la 1.2 milioane de euro și au fost cuprinse în proiect un corp nou de clădire, atelier mecanic, table interactive, laborator de informatică cu 24 de laptopuri, truse, mașinării și alte scule pentru practică profesională.

Au fost adăugate, pe lângă clasele existente, alte 10 clase în corpul nou de clădire, iar fiecare clasă are mobilier nou și videoproiector.

“Acum, în 2022, infrastructura școlară este aproape finalizată în toată comuna. Ne dorim să mai construim un cabinet medical școlar. În total avem investiți peste 3 milioane de euro în infrastructura școlară din comuna Lechința. Eu cred că suntem pe drumul cel bun, însă cred că nu este suficient ca noi primarii să construim. Părinții trebuie și ei să vină alături de dascăli și să îi susțină în procesul educațional, în așa fel încât procesul final să fie o educație bună dată copiilor. Eu voi face în continuare toate eforturile și sper ca și părinții să înțeleagă că este nevoie și de implicarea lor”, a transmis primarul Romeo Florian.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.