20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Lorant Sas, deputat REPER: De ce băgați spaima în oameni?? De ce vă bateți joc de consumatorul vulnerabil??

Autoritățile centrale anunță diferite măsuri de sprijinire a populației pentru plata facturilor. Metoda de obținere însă e complicată. ”De ce băgați spaima în oameni?? De ce vă bateți joc de consumatorul vulnerabil??” a atacat deputatul REPER, Lorant Sas.

De ce băgați spaima în oameni cu declarațiile pe proprie răspundere pentru obținerea tarifelor plafonate la energie electrică?

Vi se pare normal ca bolnavii care utilizează aparatură medicală, ca părinții din familiile cu cel puțin 3 copii sau monoparentale să fie nevoiți să trimită online aceste declarații, indiferent că se pricep sau nu, că au sau nu habar cui și ce să trimită, în caz contrar urmând ca ei să plătească aproape dublu pentru consumul de energie electrică? De ce vă bateți joc de consumatorii vulnerabili?

Stimați guvernanți, după ce v-ați lăudat cu “inovația” denumită pompos “Rabla pentru becuri” și ați alocat pentru anul acesta suma imensă de 400 milioane de lei, vă spălați pe mâini de acest bluf? Programul nici măcar NU EXISTĂ!

Ați emis ordonanța de plafonare a prețului lemnelor de foc și nu ați făcut altceva decât să blocați piața și să generați penurie de combustibil lemnos, iar sărmanii noștri concetățeni, care încă nu și-au făcut aprovizionarea, nu vor avea cu ce să se încălzească iarna aceasta!
Să menționăm și faptul că, datorită caruselului de ordonanțe și legi din ultimul an, nu s-au emis facturi de energie pentru ultimele 5-6 luni, iar acum consumatorii casnici sunt nevoiți să plătească sume imense, de ordinul miilor de lei, către furnizori, în loc să-și asigure masa de Crăciun?
Bătaie de joc!” a scris Lorant Sas, deputat REPER, pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.