12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Lorant Sas, deputat REPER: Extremiștii riscă să amenințe democrația românească și ordinea constituțională

Incidentele declanșate de AUR în Parlamentul României arată încă o dată caracterul extremist al acestui partid și al liderilor săi”, a transmis deputatul REPER Lorant Sas.

Partidul REPER cere tuturor partidelor democratice să înceteze orice inițiativă sau colaborare cu AUR ca organizație politică.

De asemenea, cerem liderilor partidelor parlamentare să se abțină de la colaborarea cu parlamentarii acestui partid atât în Parlament, cât și în afara lui și să refuze orice asociere sau dialog cu reprezentanții AUR, inclusiv refuzul prezenței în emisiuni alături de aceștia”, a mai comentat deputatul lorant Sas. 

Referindu-se la incidentele de ieri, despre care puteți citi AICI, Lorant Sas și colegii săi de partid au solicitat izolarea totală a extremiștilor.

Fără formarea unui cordon sanitar și o izolare totală a acestui partid extremist derapajele AUR riscă să amenințe democrația românească și ordinea constituțională.

Credem că este momentul ca autoritățile competente să sesizeze Curtea Constituțională pentru a determina dacă acest partid, care este o Alianță a Urii, are ce căuta în politica românească.

Partidul REPER cere de urgență lămurirea incidentului în care un reprezentant al conducerii AUR a introdus gloanțe în clădirea Parlamentului, pedepsirea persoanei și comunicarea către public a tuturor datelor relevante ale acestui incident”, a mai punctat Lorant Sas.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Sa aperi pensiile speciale invocand….democratia!!
    Hai sictir!
    Democratia nu se invata in parlament ci ….in strada!!!1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: