20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Lorant Sas, deputat REPER: Extremiștii riscă să amenințe democrația românească și ordinea constituțională

Incidentele declanșate de AUR în Parlamentul României arată încă o dată caracterul extremist al acestui partid și al liderilor săi”, a transmis deputatul REPER Lorant Sas.

Partidul REPER cere tuturor partidelor democratice să înceteze orice inițiativă sau colaborare cu AUR ca organizație politică.

De asemenea, cerem liderilor partidelor parlamentare să se abțină de la colaborarea cu parlamentarii acestui partid atât în Parlament, cât și în afara lui și să refuze orice asociere sau dialog cu reprezentanții AUR, inclusiv refuzul prezenței în emisiuni alături de aceștia”, a mai comentat deputatul lorant Sas. 

Referindu-se la incidentele de ieri, despre care puteți citi AICI, Lorant Sas și colegii săi de partid au solicitat izolarea totală a extremiștilor.

Fără formarea unui cordon sanitar și o izolare totală a acestui partid extremist derapajele AUR riscă să amenințe democrația românească și ordinea constituțională.

Credem că este momentul ca autoritățile competente să sesizeze Curtea Constituțională pentru a determina dacă acest partid, care este o Alianță a Urii, are ce căuta în politica românească.

Partidul REPER cere de urgență lămurirea incidentului în care un reprezentant al conducerii AUR a introdus gloanțe în clădirea Parlamentului, pedepsirea persoanei și comunicarea către public a tuturor datelor relevante ale acestui incident”, a mai punctat Lorant Sas.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Sa aperi pensiile speciale invocand….democratia!!
    Hai sictir!
    Democratia nu se invata in parlament ci ….in strada!!!1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.