16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Lucan Jr. a pus mâna pe postul de urolog scos la concurs de Spitalul Județean de Urgență

Ciprian Lucan, fiul renumitului urolog clujean, cercetat penal pentru delapidare și luare de mită, va fi noul urolog de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acesta a fost singurul concurent care s-a înscris să ia locul fostului medic Ștefănescu, care a ieșit la pensie.

Ieri a avut loc concursul pentru ocuparea postului de urolog, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, după ce s-a vacantat postul ocupat până acum de medicul Dan Gheorghe Ștefănescu, care a ieșit la pensie.

Singurul care și-a depus dosarul pentru a participa la acest concurs a fost Ciprian Lucan, nimeni altul decât fiul celebrului urolog clujean Mihai Lucan, cercetat penal pentru delapidare și luare de mită.

Dacă la concursul organizat de spitalul din Suceava unde și-a mai depus dosarul, Lucan Junior nu s-a prezentat, la cel organizat de Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost prezent și a și pus mâna pe acest post.

Potrivit anunțului postat pe siteul Spitalului Județean de Urgență, postul este pe perioadă determinată și anume un an. Concursul a fost compus dintr-o probă teoretică și una practică.

În ciuda faptului că Ciprian Lucan este și el cercetat în dosarul care-l vizează pe tatăl său, acesta are voie să profeseze, atâta timp cât nu intră în contact cu martorii.

„I-am verificat dosarul, are drept de liberă practică. El este sub control judiciar și nu are voie să se întâlnească cu martorii de acolo. Ancheta nu îl împiedică să participe la concurs, nu are nicio interdicție asupra dreptului de a profesa”, explica pentru Bistrițeanul.ro, la începutul lunii mai, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.