3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Magie la Euforia Floral Boutique: Din crenguțe de brad au făcut brazi naturali uriași, plini de personalitate

Crăciunul fără brad, fără miros de brad în casă, parcă nu e Crăciun! Iar la cât de multe am ratat anul acesta, Crăciunul chiar trebuie salvat, cu orice preț! VEZI ce magie au făcut artiștii floriști de la Euforia Floral Boutique pentru ca noi să salvăm Crăciunul și pădurea:

E iarnă! Și se apropie cu pași repezi acea perioadă a anului în care zâmbim, iubim, dăruim și suntem mai fericiți. Anul acesta va fi diferit, fără zeci de colindători la uși, fără număr mare de prieteni sau membrii ai familiei la aceeași masă, fără umblat pe ulițe în miez de noapte!

Așa că, pentru a crea spiritul Crăciunului în căminele noastre, e musai să trecem pe la Euforia Floral Boutique! Acolo, Alexandra și ajutoarele ei au făcut o magie. Din crenguțe verzi de brad au realizat brazi…naturali U-RI-AȘI. Au salvat și pe cei din pădure, dar îți și livrează naturalul în casă!

Magia Alexandre face ca brazii să reziste zile bune, așa că mirosul de crenguțe de brad te poate însoți pe toată perioada sărbătorilor! Ornamentele de la Euforia Floral Boutique au și ele ”acel ceva” atât de special, astfel că brazii comandați de la Alexandra sunt brazi cu…personalitate!

Tot la Euforia Floral Boutique, praful magic atinge și coronițele de pus pe uși, sau aranjamentele unice de pus pe mese.  Din crenguțe, conuri, și materiale naturale, Alexandra pune pasiune, grija pentru mediu și puțină magie în tot ceea ce face. Astfel că aranjamentele, mai mari sau mai mici, vor da o notă aparte încăperii în care vor fi puse.

Și chiar dacă trebuie să ne reducem numărul de vizite, tot vom trece pragul celor dragi în aceste zile de sărbătoare. Așa că, pentru a nu merge cu mâna goală, putem lua un aranjament floral, în spiritul Crăciunului, TOT de la Euforia Floral Boutique.Îi spui Alexandrei cui vrei să-l oferi și ea îți va oferi un buchet cu personalitate, care va aduce zâmbetul și speranța pe chipul celui ce-l va primi.

Euforia Floral Boutique e deschis ZILNIC, în incinta Kaufland de pe Independenței. De luni până sâmbătă puteți cumpăra cele dorite în intervalul orar 08.00 – 21.00, iar duminica, de la ora 08.00 la 19.00.

Puteți comanda din timp, la numărul de telefon 0752 195 270 , pe mailul [email protected] sau pe mesageria paginii de Facebook Euforia Floral Boutique.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...