25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Mâine, 12 IUNIE, se colectează pubela / sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă

MIERCURI 12 IUNIE 2024 se colectează pubela sau sacul verde, pentru deșeurile reciclabile din sticlă, în Bistrița și în localitățile componente – ne reamintește ADI Deșeuri BN.

„Contribuie și tu la eforturile noastre de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat !

Colectează separat corect deșeurile reciclabile și scoate-le în fața porții conform programului de colectare.

IMPORTANT: Dacă nu ați intrat în posesia pubelei verzi, puteți ridica acest recipient de colectare de la sediul operatorului de salubritate Supercom (str. Drumul Cetății, nr. 11, vis-à-vis de Rombat), pentru cetățenii care locuiesc în Bistrița. Pubela verde se poate ridica și de la sediile primăriilor de care aparțin pentru cetățenii care locuiesc în alte localități din
județ.

ATENȚIE! Începând cu luna august, operatorul de salubritate nu va mai distribui saci verzi pentru colectarea deșeurilor reciclabile din sticlă!”, transmite ADI Deșeuri BN.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în pubela sau sacul verde, depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți.

Operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți.

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare.

Vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru. 

Miercuri 12 IUNIE 2024 se va colecta STRICT pubela sau sacul verde”, precizează ADI Deșeuri BN.

Noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ se poate consulta pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.