19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone Bistrița. Pe Calea Moldovei își deschide ușile primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon din județ.

Produsele de pe Amazon ajung și la Bistrița. Mai exact, lichidările de stoc și resigilate de pe platforma online pot fi văzute fizic, testate și cumpărate din Bistrița.

AmaZone Bistrița, primul magazin de acest gen din județ își deschide porțile mâine, la ora 09.00, pe Calea Moldovei nr 44, zona Mall- în spatele spațiului de joacă Strollers.

Peste 1.000 de produse se află în incinta magazinului AmaZone Bistrița.

De această dată avem, majoritatea, produse de casă. De la tacâmuri, boluri, cafetiere, tigăi, diferite ustensile, la călcătoare, aspiratoare, lustre, pături sau lenjerii de pat.

Stocul de marfă vrem să îl refacem tot la două săptămâni, așa că vor urma articole de îmbrăcăminte și articole sport. Deci va fi diversificat” au explicat proprietarii magazinului.

Produsele sunt amplasate pe mese, doar cele mai mari sunt puse lângă perete. Fiecare dintre ele au lipit un cod QR. Astfel, cei interesați să cumpere vor putea să scaneze codul, care îi va duce direct pe site-ul magazinului. Acolo vor afla detalii despre produs și prețul aferent. Dacă se hotărăsc să îl cumpere, există un banc de testare produs, unde vor putea să îi testeze funcționalitatea.

Clienții trebuie să înțeleagă că produsele nu sunt noi. Astfel că pot apărea urme de uzură. De aceea, dacă doresc să cumpere un produs, îl pot desface și testa la bancul de testare. Pentru că odată cumpărat, produsul nu se mai înapoiază. 

Pentru produsele electronice și electrocasnice oferim o garanție de 12 luni” au mai spus tinerii bistrițeni care deschid AmaZone Bistrița.

Produsele vor avea reduceri în procentaj diferit.

”Mâine de exemplu, produsele vor avea 50 % reducere. Ulterior vom avea și produse cu 70 % reducere sau chiar 90%. Tocmai de aceea, clienții trebuie să aibă un telefon cu ei, ca să poată scana codul QR și să vadă toate detaliile!” au mai transmis proprietarii AmaZone.

Astfel, mâine, la ora 09.00, sunteți așteptați la deschiderea primului magazin de acest gen din județ, pe Calea Moldovei nr 44.

Ca să fiți la curent cu actualizările stocului și ceea ce există, urmăriți pagina de Facebook AmaZone Bistrița și intrați pe site-ul lor.

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...