12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Mașină de teren de 10.000 de euro, furată din Franța, găsită în Bistrița

Un autoturism de teren, în valoare de aproximativ 10.000 de euro, reclamat ca fiind sustras din Franța, a fost găsit în posesia unui bărbat de 60 de ani, din Bistrița.

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat în posesia unui bărbat de 60 de ani, din Bistrița, un autoturism de teren, în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Autoturismul în cauză era reclamat ca fiind sustras din Franța, din luna ianuarie 2024.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire, în vederea stabilirii, în cooperare cu autoritățile judiciare franceze, a modului în care autovehiculul a ajuns pe teritoriul României, documentării faptelor și stabilirii vinovăţiei persoanelor implicate”, informează IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?