2.4 C
Bistrița
vineri, decembrie 3, 2021

Mașina ta must be.clean!

Spălătoriile auto self service cu presiune prind teren în Bistrița-Năsăud. Astfel, șoferii care tranzitează orașul Beclean au de acum la dispoziție spălătoria modernă be.clean, situată pe strada 1 Decembrie 1918, Nr. 42, vis a vis de Spitalul Orășenesc. Beneficiile pentru șoferi sunt multiple: de la economisirea de timp și bani, până la programul non-stop pus la dipoziția clienților.

Într-o lume a vitezei și a economisirii de timp, spălătoriile auto self service sunt, se pare, soluția perfectă pentru șoferii care țin ca mașinile lor să fie mereu curate și întreținute.

Începând de săptămâna aceasta, șoferii din orașul Beclean și împrejurimi, precum și cei care ajung în această zonă pot beneficia de serviciile spălătoriei moderne be.clean, dotată cu 5 boxe pentru spălat exterior și 2 aspiratoare multifuncționale (aspirator, soluție de cauciucuri și lichid de parbriz). Spălătoria funcționează în regim non-stop începând de miercuri, 22 mai, pe Strada 1 Decembrie 1918, Nr. 42, vis a vis de Spitalul Orășenesc.

Eficient și la îndemâna oricui la orice oră din zi și din noapte, spălatul autorismului se face la be.clean pe bază de jetoane (2,5 lei/jeton) care pot fi achiziționate de la cele două automate care funcționează cu bancnote de 5, 10, 50 și 100 de lei.

„Ne bucurăm să le putem oferi clienților serviciile spălătoriei be.clean care sunt avantajoase față de cele clasice. Și asta deoarece, sistemul de funcționare este automat, iar șoferii economisesc timp și bani. Să nu uităm și de faptul că spălătoria funcționează în regim non-stop”, spune Alex, adminstratorul societății.

De menționat faptul că programul standard pentru exterior include spălare cu detergent de calitate superioară (detergent de spălare non invaziv – fără sodă), apă încălzită la 60 de grade, perie spumantă, tratare cu ceară și limpezire cu apă demineralizată cu osmoză.

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...