12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Medicul de pe ambulanța implicată în accidentul de ieri, din Șieu Măgheruș, operat de urgență

O ambulanță a fost implicată ieri într-un accident rutier, la Șieu Măgheruș. Autospeciala derula un transfer de urgență a unei paciente la Institutul Regional de Gastroenterologie si Hepatologie Cluj-Napoca. Medicul șef al echipajului a fost operat ieri de urgență.

Atât pacienta care trebuia să ajungă la Cluj, cât și medicului șef de echipaj și asistentul care îi însoțea au fost răniți ieri, în accidentul din Șieu Măgheruș.

Cei trei au ajuns la Unitatea de Primir Urgențe Bistrița, pentru investigații de specialitate.

Detalii despre acent accident – mai jos:

FOTO: O ambulanță a intrat într-un cap de pod la Șieu Măgheruș

Dintre colegii implicati ieri in accident, doi (asistentul și ambulantierul) au fost eliberați din UPU în cursul serii de ieri si se află la domiciliu.

Medicul sef de echipaj a fost spitalizat, fiind supus, în cursul serii de ieri, unei intervenții chirurgicale.

În prezent este stabil, conștient și cooperant”, a transmis dr. Annabella Muzsi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Fiind neprotejate , aceste capuri de pod sunt adevarate capcane in care poate sa cada oricine indiferent de motiv!
    Nu inteleg de ce nimeni din cei care iau decizii cu privire la siguranta rutiera nu se gandesc sa protejeze aceste zone cu bare de protectie caci de fiecare data accidentele de acest gen sunt de la moderate la foarte grave cu vicime de fiecare data!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.