22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Mini-vacanța de Crăciun pentru angajații ISU: 34 de invervenții, pe zi!

Dacă unii au mâncat, au băut și s-au distrat în mini-vacanța de Crăciun, nu la fel pot spune și salvatorii. Efectivele ISU BN au intervenit, în medie, la 34 de cazuri, ÎN FIECARE zi. CE solicitări au fost:

În cele 6 zile de vacanță de Crăciun, salvatorii au fost tot un dute-vino.

În perioada 24 decembrie a.c., ora 08:00 – 30 decembrie a.c., ora 08:00, în ceea ce privește intervențiile în situații de urgență, efectivele Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Bistrița» al județului Bistrița – Năsăud au desfășurat 204 de misiuni, majoritatea fiind pentru acordarea asistenței medicale de urgență (179)”, transmit reprezentanții ISU BN.

În aceste zile au avut loc 8 accidente rutiere. În acestea au fost implicate 24 de persoane, jumătate dintre ele ajungând la spital.

În perioada de referință, pompierii militari bistrițeni au intervenit prompt la opt incendii izbuncite pe raza județului Bistrița – Năsăud. Majoritatea au fost lichidate în fază incipientă, pagubele fiind limitate în zona coșurilor de fum defecte sau neexploatate corespunzător”, explică pompierii.

Totodată, continuă controalele pe linia prevenirii situațiilor de urgență. Specialiștii Inspecției de Prevenire vor controla toate obiectivele în care vor fi organizate evenimente cu ocazia trecerii în Noul An.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...